Milena20 Merhaba güzel anneler anadolu yakasıNda hangi özel hastaneye gidiyorsunuz fiyatlar nasıl acaba 🌸
Blackpink Milena20 umraniye cakmak erdem hastanesi. Muayne 120. Normal dogum 1250 diye biliyorum. Ilk dogumumda orda olmustu. Doktorum zeynep yesim görgün.
Ezgikurt Milena20 sultanbeyli ersoy hastanesine gidiyorum normal dogum 1300 zorunlu sezeryan 2000 istege bagli sezeryan 2500 tl
Sultangonul Milena20 ben dün medipole canan hanıma gittim. Çok ilgiliydi. Normal doğum 2000 TL, epidural normal doğum 2250 TL, sezeryan 2500 tü sanırım. Fiyatlar diğer hastanelere göre uygundu. Muayene ücreti de 100 tl
Busramd Milena20 sigortali anne bebek muayenesi bir gece hastane de kalma bebekten topuk kanı işitme testi vs hepsi icinde
ElifSuMerve Milena20 Valla kuzum hastane yeni yerinde biliyomusun bilmiyorm yeni yapildi hastane hastaneden çok memnunum çok temiz çok ilgililer doktorlarida öyle ben ilk özlem arasa gittim sonra sevim diye doktor var ona geçtim suanlik memnunum doğum fiyatlaricya yanlis hatirlamiyosam isteğe bağli sezeryan 4 milyara kadar çikiyodu bu hafta gidicem ögrenip yazabilirm ama gitmek istersen🥰
OzgeSelcuk RuzgarsMommy memnun musunuz bu hastaneden ?? Hangı doktora gidiosunuz ?? Bayan doktor istiyorum da pandemi mi ??
RuzgarsMommy Milena20 Evet ssk li ama cok fark yok sanırım mesela örnek vereyim sskm yoktu muayene 155 tlydi sskli 115 tl Bide analik hakki diye bisey var ondan hamile olduğunuz için ssk li gibi yararlanabiliyormuşsunuz bilginiz olsun özel hastanelerde sskli olmus oluyosunuz