Tugbay26 Karnımız büyüyor maglum çoğu kişi çatlak genetiktir çatlıcagı varsa çatlar derken çoğuda bununla başa çıkmaya çalışır peki siz değerli annelerin ve anne adaylarının önerebilceği çatlak önleyen kremler var mı paylaşırsanız bizlerle sevinirim
Ysmn35kmsl Tugbay26 lierac kullandım onun dışında zeytinyağı kayısı kako badem yağı karışım yaptım son ana kadar tek bir çatlak bile yoktu doğumdan sonra eve gelince tüm karınımn çatlak içşnde olduğunı gördüm bence bünye ile alaklı
Aysenuryk Tugbay26 ben Rahiki Mahtum (bikac yagdan olusan dogal bi krem)catlak kremi kullandim cok sukur hic catlagim olmadi🙇♀️
Cafede Eylul00 catlamasindan iyidir bnce kalici bi degildir cnku bn gebelikten once iyi nemlensin die yuzume suruordum hic bisey gormedm
Betim Tugbay26 biooil yağ kullanıyorum 28artı 3 üm. Sabah akşam sürüyorum hiç çatlağım yok.. ilerde olur mu bilmem memnunum ben
Bezgii Haftadayim Mustela çatlak öncesi yağı v e Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ben. Sürdüğüm yerlerde bir şey yok sürmeyi unuttuğum Bi yer çatlamış iki üç tane minik minik😂🤷♀️
Esseanne Ben bi arkadaşım doktor önermiş çatlak yök kendisinde vazalin Arko krem ve bebe yapını karıştırıp harç yapıyorsun ihtiyaç duydukça sür dedi bakalım işe yarayacak mı
Tomrisme Palmer’s kullanıyorum hem uygun hem güzel memnunum yorumları da iyi trendyoldan bakabilirsiniz 😊