Mustafaceylan Zehra333 benim ilk basta çok fazla iştah artması bel ağrısı bi de kasık ağrılarım oldu seninde inşallah vardır ever varsa çok iş yapma dikkat et kendine
Mustafaceylan 1989-- evet çok iyiydi günü gününe tamdı yumurtlamayi da yakaladım 2 gün sürdü sonraki gün yapınca silik çıktı yani yumurta çatlamış yok güzeldi valla markası da iyiydi markası (laboquick)
1989-- Mustafaceylan yumurtlamayi denk getirmek mi lazim bir arkadasim icin soruyorum biz bilmiyoruz kusura bakma canim çok teşekkür ederiz
Pnrr06 Zehra333 Canım ben anlamadım şimdi siz hamile olduğunuzu bununla mi anlamak istiyorsunuz bende ovulasyon testi ile hamile kaldım adet bitti başladım 3 kere koyu oldu değerlendirdim adet olana kadar yine yaptım tek çizgiye düştü ama sonuç hamileyim
Mustafaceylan 1989-- aynn canım adet bitiminden hemn bi gün sonra başlaması lazım taaa ki yumurtlamayi yakaliyacagi zamana kadar yumurtlamayi gördüğünde 4 gün değerlendirmesi lazım hatta yumurtlamayi görmeden bi gün önce degerlendirsin inşallah olur 😊
Pnrr06 Happybsrn kız öyle değil 😊 yaptım derken testi yaptım yani 1 ayda 3 kere ilişki oldu başka olmadı ama ben onu yaparken günde 3 tane incir yedim bunu mutlaka deneyin yumurtlamaya yardımcı oluyor
Anneolmayahasret Zehra333 bide adetinize 4 gun kalmis erken gebelik testi alin onu yapin hergun bunu yapip strese gireceginize bi gunde ogrenn sonucu.. allah gonlunuze gore versin. Ins