bebegim_28 Doktorum 3 tane test verdi kızamık vs testler özele gidiyorum 225 tl denildi yarın sağlık ocağına gidicem acaba orda yapılır mı devlet randevu vermedi virüsten dolayı (antalya da yaşıyorum)
eymenhumeyra bebegim_28 gitmeden arayip bilgi alin her testi yapamiyolar kan da hemoglobin glkioz d3 vs ve idrar sadece
Meriwa bebegim_28 hiç o haftalarda öyle test istemedi doktorum cnm ilk defa duydum sağlık ocagı sadece bazı yerler şeker yüklemesi falan yapıyo onun dışında testler hastanede oluyor diye biliyorum virüsden dolayı 182 den eandevu vermiyolar ama bazı hastanelerde erken den gidip sıra alıp muayne olabiliyosun cnm sor bi onuda
aytii bebegim_28 toksoplazma rubella falan sanirim istenen testler. Burda sağlık ocağında yapılmadığı için devlette yaptırdım. Gitmeden önce sağlık ocağını arayıp bilgi alim bence.
bebegim_28 Meriwa benim de aklıma öyle geldi sabahtan gidip beklesem belki muayene eder doktor öyle deniyeyim
bebegim_28 aytii evet evet o testlerden daha önce yaptırdım düşük yapmadan önce temiz çıktı sorun yoktu ocak ayında yaptırdım bi daha mı yaptırmak lazım
Milim Ben idrar hariç hepsini sağlık ocağında yaptırdım idrara özelde 25 TL verdim Antalya’da yaşıyorum.
Gul32 Her sağlık ocağında yapılan testler aynı değil sanırım. Benim toksoplazma, rubella, d vit, idrar testlerini sağlık ocağı yapmadi. Diğerlerini yaptı
Gulsevin bebegim_28 bende antalyadayım. Sadrce kan testi yapılıyor. İdrar bile yapmıyolar bulunduğumuz yerde
Nur5495 bebegim_28 sağlık ocağında o testler yapılmıyordu bende sormuştum özelde yaptırmak zorunda kalmıştım hatta şu an sağlık ocağında d vitamine de bakmıyorlarmış tiroid glikoz gibi genel şeylere bakılıyor heralde
Rzs bebegim_28 toxoplazma rubella vitamin d ve ts3 du sanırım bunları yapmadı saglik ocagi digerleini yapti bunalri da özelde yaptırdım
HafsaRumeysa bebegim_28 burda saglik ocaklari su an hicbir testi yapmiyo sadece ilac yazilacaksa yaziyolar malesef bende kan testlerimi ozelde yaptim mecburen