Busra-0811 Güvendiginiz kullandıgınız bi marka var mı nerden ve kaça tl ye siparis ettiniz teşekkür ederim şimdiden🥰
Sinemisdemirag Busra-0811 ben eczaneden aldım canım kaset tipi içinde 5 tane vardı 35.00 TL markasını unuttum ama kaset tipi tavsiye ederim kolay kullanımlı bence
Esme1989 Busra-0811 instagramda bu işi yapan ve burda ki çoğu kişinin tanıdığı bir sayfa var birgebeningunlugu adında ben ordan aldım testinin takibinide ücretsiz yapıyor. Oraya sorabilirsin canım. 30 tane test artı 2 tane gebelik testi 60 tl
Esraa16 Busra-0811 ben n11 den aldım canım 20 tane ovulasyon 4 tane gebelik 36 tl laboquick marka tavsiye üzerine aldım bende
Tgbab Busra-0811 kesinlikle instagramda ovülasyontakiplisayfan var ordan al bir sürü gebe kalan insanlar var orda bi taneside benim. Çok memnunum inanılmaz ilgili ve kafana takılan herşeyi sorabiliyorsun
Busra-0811 Sinemisdemirag eczanelere sordum oyle bisey yokmus falan cahiliyet donemi sanki😅😅internetten alicam canım
D3ryaoz Busra-0811 en güzeli internetten n11 de var en uygunuda orada lanoquick diye çoklu alabilirsin
Sevdiss_17 Busra-0811 alma bacim ben gondeiryim sana burda 2 3 kisiye yazdim kimse takmadi kiz beni 😂😂 17 yada 18 tane internetten aldigim var birde gebeligimi ogrendim onlarla gonderiyim send3 almak istedgin markayi alirsin
1nisan1996 Sevdiss_17 çok güzelsiniz ya❤️ Bende gebe kalırsam kalan testlerimi hediye etmek istiyorum ihtiyaç sahibi birine😊
Hsbtlc Busra-0811 İnstagram da birgebeningunlugu kesinlikle tavsiye ederim ben almadım ama herhangi bi sorum olduğunda sordum çok güzel ilgileniyo kadın aşırı ilgili tavsiyelerde veriyo
Sevdiss_17 Busra-0811 kiz ne satmasi sans getirsin sana ben sayarim gonderiyim sana ama bisey sorucam kargo gelip kapidan aliyormu bilgin varmi
Gamzebydmr Sevdiss_17 Korgoyu arayınca gelip alıyorlar diye biliyorum canım sen arıyorsun gelip alıyorlar ücretini ödüyorsun öyle diye biliyorum öyle olmasa da yarın acık heryer size en yakın kargo şirketinden gönderebilirsin😊
Sevdiss_17 1nisan1996 ay canim benim hepimizin kalbinde varo guzelliklerden kaci kac kuruski yanimda kalmasin faydasi olsun birilerine insallah ugur getirir benim gibi hemencik hamile kalir 😍
Sevdiss_17 Gamzebydmr iste carsi bana cok uzak kuzum ya kizim var bide 2 bucuk yasinda onunla her yere gidemiyorum yasakda var hala ben ararom bi sirketi ona gore halledecem insallah olmadi komsumdan rica ederim
Miniminikuss Busra-0811 kuzum bnde laboquick almıstım hepsıburadadan fiyatları uygun ovulasyon la birlikte hamilelik testinde gondermıslerdı. Cok faydasını gordum tavsiye ediyorum