Ozdmrkbraa melek_hasan_33 Bende düşünmüyor değilim burda ki normal doğum hikayelerini okuyorum o kadar güzel ve sakince yapanlar var ki biran evvel bende o aşamaya gelmek istiyorum 😍
nazeninhanim melek_hasan_33 ben de bazen endişeleniyorum ama kendime cesaret veriyorum :) acı da çeksek bebeği görünce unutuyorsun diyor herkes bu bile yeter
eymenhumeyra melek_hasan_33 akisina birak doktoruna ve kendine guven gerisi gelir zaten Allah kolayligini veriyo bi bakmissin kucaginda korkulcak bisey olmadigini ozman gorursun 😊
YagmurZ Ben de cok korkuyorum sonra korkuyu kendi kendimize duydugumuz olumsuz dogum hikayelrtinden urettigimizi dusunup, korkuyu yonetebilecegimi dusunup rahatliyorum ama kisa suruyo 😀
Ebrarela_1963 melek_hasan_33 aslında hiç aklımdan çıkmıyordu ilk başlarda aşırı derecede korkuyordum ama gebeliğim ilerledikçe başka korkular kapladı beni herkes sağolsun girip bi post açıyor kaybettim şu oldu bu oldu rahim ağzım dikildi vs onların yanında sağlıklı olduğum için şükrediyorum ve sabırla bekliyorum RABBİM yolu gösterecek inşaALLAH 🤲🤲ben çatı muayenesi korkusu çekerken başka kardeşlerim neler çekiyor Böyle düşünelim arkadaşlar hiçbir olmsuz sonuçları okumak istemiyorum ama merak mı Can sıkıntısı mı bilmem okuyup üzülüyor insan dua edelim