Sare07 18 Kasım Doğum günüm. İstemediğim halde hamile kaldım ve bebegin tahmini Doğum zamanı 17-18 Kasım dedi doktor. İstesem planlasam, beceremezdim bunu 😀 Var mı aranızda Doğum gününde ya da Doğum gününe yakın kendine hediye doguracaklar 😀
CgdmZtrk Sare07 benimde 29 Haziran. 40 haftamız 29 Haziran’da doluyor 🙂 çok istiyorum ozaman doğsun ama artık dayanamıyorum ne kadar erken o kadar iyi.
nisemom Sare07 benim 19 ekim minigim 38hafta doğarsa o gün gelme ihtimali var. Bakalım 40 hafta olursa 31 ekim
Sare07 CgdmZtrk biraz daha sabır az kalmış. Geriye dönüp baktığınızda güzel hatırlayacaksınız bu günleri. İnş sağlıklı olarak gelir bebişiniz.
CgdmZtrk Sare07 bizimde bebişimizin adı Sare olacak 🙂 amin amin cümlemizin bebişleri hayırla sağlıkla gelsin
Sare07 CgdmZtrk aaaa öyle mi. Benim ismim Sare. İsminin anlamı gibi bereketli güzel bir hayatı olsun inşallah.
Deletedmom411 36+1 benim doğum günüme geliyor 37+4 babamın doğum gününe denk geliyor ☺ Benim ki çok erken o yüzden olmasa daha iyi. Belki babamin dogum gununde gelir yada bir kac gun sonra 38. Hafta da gelir diye düşünüyorum hayırlısıyla inşallah :)
UraSsmom Sare07 Oğlumla aramızda 5 gün var 😅 40 lı haftalarda doğuruyo olsaydım 5 gün erken isterdim ki aynı olsun
Fadis01 6 agustos dogum gunumm.. bende habersiz hamile kaldim ve oglusumunda dogumu 6 agustos gozukuyor🤗
Hashasim2020 Benim 12 ekim bebek 21 ekim gözüküyor ama 38. Haftada gelirse doğum günüme denk gelebilir 🌝
Elifdoan Benimde kendinin değil ama eşimin doğum gününe denk gelme ihtimali var. 10 Ekim eşimin doğum günü bebeğimin doğumu 10-12 Ekim gibi gözüküyor
Bebegim2019 Eşimin 1 Eylül doğum günü. Oğlumuz 15-16 Eylül gelecek vaktinde gelirse, erken davranırsa babaya sürpriz artık 😂
Heyda Sare07 benimm 20 haziran 🤗 inşallah dogum 22 si gözüküyor 2 gün annesnin hatrına bişeyler yapar herhalde 😂😂
Minetokdil Benim doğum günüm 28 mayıs 38 haftalık olmama tam 2 gün var aynı gün olsa ne güzel olur sancım var zaten sabahtan beri🙈 tam 28 de gelse prensesim çok güzel olur 🥰
1989-- Sare07 eger benim kendi dogum gunume denk gelseydi kafayi yerdim çünkü eşimle ben aynı gün dogumluyuz 😄😄😄😄