Tugce1803 Dilos1645 Aden isminin anlamı o değil ki. Allahın lanetlediği ad kavmi(Hud suresi 60,Necm suresi 50) bu şekilde geçiyor
Mervegcl Ayla-95 ben de Adel düşünüyorum kızım olursa görünce heyecanlandım ☺️ Çok beğeniyorum ben de
Vnsgb Ayla-95 heidinin yakın arkadaşının ismi Adel diye hatırlıyorum kızım çok seviyor. Bence gayette hoş bir isim 🎀
Dilos1645 Tugce1803 ben araştırmadım canım kuzene sormuştum anlamı ne diye o söylemişti ona istinaden söyledim şimdi internete baktım haklısın adn şeklinde geçiyo cennet bahçesi ..düzelttiğin için ayrıca teşekkürler yanlış bilmek iyi olmuyo
Ecebati Tugce1803 aden tevrattada geçen bir ifade aden bahçeleri diye geçiyor yani cennet bahçesi. Emin değilim ama ibranice olabilir
Tugce1803 Ayla-95 hayır değil işte gerçek anlamı Allahın lanetlediği ad kavmi(Hud suresi 60, Necm suresi 50)
Nese33- Ayla-95 Arel ve Alen erkek ismi ama adel ve Aden benim şahsi fikrine göre çok zarif duran isimler.ne isim koyarsimiz bilmiyorum ama rabbim adıyla yasayacagi hayırlı ömürler versin 🙏 içi sıra bebek bekleyen herkese ❤