Dzeyy Evet kızlar 99 güne düştük 23. Haftada rahim ağzı kısalığı ve rahimde 1 cm açılma olduğu görüldü detaylı ultrasonda 24. Haftada rahim ağzı 1.2 cme düştüğü içn serklaj yapıldı rahim ağzını dikiş atıldı ameliyatla şuan 25+6 olduk ve 99 gün kaldı alşahın izniyle oglum inşallah sonuna kadar dayanır erken dogum riski var 😔 sizlerdende oglum için dua bekliyorm kızlar 😔 dualarınızda bizede yer verin lütfen ♥️
Bertug-Tugberk-Mom Dzeyy Rabbim korusun 🙏 yat dinlen, üzülme Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz, bu şekilde bebişine kavuşan çok fazla anne var , yapman gerekenleri tam yap Allah’a bırak 🙏🤗
Mdn Dzeyy Rabbim minik beye ve size sabır versin inşallah minik bey gelişimini tamamlayana kadar içerde sabreder sağlıkla gelir dünyaya 🙏 sizde olabildiğince dinlenin kendinizi zorlamayın rabbim sizede yardımcı olsun
Miniminikuss Dzeyy bol bol yat dinlen kuzum allahın ıznıyle sag salım kucagınıza alırsınız ınsallah vaktinde 🙏❤️
Dzeyy Bertug-Tugberk-Mom aynen öyle sürekli yatıyorum biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın takdiri dedik artık duaları. İçin sağol canım Allah razı olsun ♥️
Kubrasnyrt Rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin canim benim moralini yuksek tut Allahin izniyle bebeginede sanada hic bisey olmayacak dualarim sizinle canim benim 💜
Dzeyy Ozlem0707 amin canım inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşuruz inşallah yavrularımıza allah razı olsun ♥️
Cicilibicili Dzeyy canımm benim Allah oğluna güç kuvvet versin sımsıkı tutunsun annesine. İnşallah zamanında doğar sağlıklaa. Dualarım seninle 💕
Wonderanne Dzeyy Allah şifa versin sağ salim zamanında doğsun insaAllah bende de yüksek tansiyon riski vardi o yüzden çok dikkat ettim 31+2 olduk çok şükür şimdiye kadar sıkıntı çıkmadı bizim de son 61 ama bakalım ne zaman gelmek isteyecek küçük cimcimem
1Anne_ Dzeyy rabbim sağlıkla zamanında aldırsın kucağına evladinla hayırlı haberlerinle bizlere güzel geçen doğum hikâyeni anlatmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻💕