Bebisimmmmm Arkadaşlar merhaba. Hamilelikte 8.haftama yaklaştım. Bazı durumlardan çok şikayetçiyim. Hep yorgunum hep halsizim. Bunda havaların ve yasakların da etkisi var mı bilmiyorum ama bu halimden çok bunaldım. Gündüzleri uyusam bile akşam erkenden uykum geliyor. İştahsız olduğum için yemek yapmak istemiyorum. Eşime de kötü yansıtıyorum. Enerjik olmak istiyorum ama hep yorgun gibiyim. Yemek yemek ve hazırlamak artık benim için işkence gibi. Yok mu bunun bir çaresi…
Ltbumt Bebisimmmmm ilk 3 ay 4 ay öyle geçiyor maalesef canım yapacak Pek bir şey yok gibi … allahtan mide bulantın yokmuş benim sürekli midem bulanırdı lavabodan çıkamazdım 🤷🏻♀️
rose90 Bebisimmmmm normal bunlar canım brnde bir iki hafta sürmüştü çok şükür ki bulantin yokmuş senden daha kötü olanları düşün ve kendini toparlamaya çalış hepsi illaki geçiyor. Sonunda bebişini kucağına almaya odaklan ve hiç birşey den şikayet etmemeye çalış 🥰🌸
Kubrasnyrt Bebisimmmmm ayni seyleri bende yasiyorum canim bugun 11 haftalık olduk mide bulantisi halsizlik yorgunluk hic bisey yapmak istememe hepsi aynen devam ediyor rabbim yardimcimiz olsun insallah bir an once gecer hayirlisiyla
EdanurZ Merhaba canım hormonların etkisinden bu durum normal diye biliyorum ara sıra bende de oluyor hiç bişey yapasım gelmiyor 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Nilaykarina Hepimizde oluyor bu süreç tam o haftalarda bende aynı konulardan bunalımdaydım, hormonların devrede , eşin anlayışla karşılayacaktır