Nesslihan Bebegimveben1993 daha hafif olanlar var ama işte kendimiz inceleyemediğmiz için karar vermesi çok zor
Eylem3345 Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Casual Cadillac Air alacağım gibi. Kraft Fit 2 modelinin sikayetvar.com sitesinde çok kötü yorumları var. Özellikle bebeğin ana kucağına sığmadığını söylemiş bir çok kullanıcı. Fakat Casual ile ilgili bütün olumsuz şikayetler olumlu şekilde çözümlenmiş. Yani Casual markasının satış sonrası desteği çok iyi görünüyor. Biraz da buna dayanarak Casual tercih etmeyi düşünüyorum.
Sbt28 Eylem3345 merhaba,bende casual air almayı düşünüyorum. Siz berden alacaksınız ve fiyatı nedir paylaşırsanız çok sevinirim. ebebekte 2700 tl :( daha uygunu 2050 hepsiburada da var, ama risk alsam mı bilemedim
Bebegimveben1993 Nesslihan joie litetraxa bende baktım onu da puseti içine konulması hoş görünmediği için vazgectim ama çıkıp bakamadım hiç hafif alacaksak ozaman baston olanlardan almamız gerekiyor sanırım 😃yoksa bence hepsi hemen hemen aynı bebek arabalarının. Bende ağır istemiyorum senin gibi kendim olduğum zaman zorlanırım ama napicam bilmiyorum kararsizim senin gibi
Nesslihan Bebegimveben1993 travellerde bikaç hafif olan var aslında ama bilemem bikaç gündür de yoğunlaştım ya alalım şu vergiler yansımadan diye sinirlerim bozuldu artık 🙄🙄🙄
Meric1 Nur5495 olumsuz yorum görmedim. Çok hafif birde. Kalitesine göre fiyatında makul. Bugun aldım ben. Gelince yazarım isterseniz
insan_insan Gokces bende macleren atom almayı düşünüyorum yorum bulamadım pek ama genel anlamda maclaren çok iyi diyorlar hafif olması ve katlanınca minicik olması beni cezbetti
Alibetulbalii Elele allroad kullanan var mı acaba bende casual, peg perego , elele arasında kalmış bulunmaktayım yarın gidip karar verip alicam ama çok kararsizim
askdunyam görsele önem veriyorsanız casual ları önermem. Mağazada gidip görünce hiç beğenmedim ben kumaşları, iskeleti falan. Bir de biz bakarken yanımıza gelen çift aracınıza sığmasına dikkat edin biz aldık hiç kullanamıyoruz dediler gerçekten çok hantallar.
Sahra1234 Bende uzun zamandır bebek arabası araştırması içindeyim okuduğum şeyler genellikle bir çok yürüyüş yapan bir anne iseniz ona göre yok otobüs kullanıcam diyorsanız ona göre arabanız var ise ona göre diye farklı farklı kendiniz için tercih edebilceğiniz şeyler yani biraz kişiden kişiye göre değişiyor bu kullanışlı olma meselesi örneğin ben yürüyüş yapmayı çok seven bir insanım kesinle hafif çabuk açılır katlanır rahatlık açısından da rahat bir bebiş arabası almayı düşünüyorum birde kesinlikle deneyerek test ederek mağzadan gidin alın diyorlar asla netten gidip almayın sürüş özelliğini mutlaka test ederek almayı düşünüyorum o yüzden biraz korona gündemi bitsin gidip bakıcam sizde inşallah kendiniz için en doğru olanı bulursunuz ☺️🥰🌸
BambinosununAnnesi annee27 nerden sipariş verdiniz acaba minicity diye bir site varda güvenilir mi bilemedim 🤷🏻♀️
annee27 BambinosununAnnesi ordan verdim instagram hesaplarida var baya alisveris yapan var oradan cnm 😊
Merveyunus31 Eylem3345 ben çok araştırdım en beğendiğim casual quatro oldu canım bende alacağım bu ay inşallah