Canan DamlaNazBay tesekkurler canim cok hafif sekilde bi defa skmistim yine gelmedi bisey bi sorun olmaz insAllah
DamlaNazBay Canan ben sıktım dedim sağlık ocağında ebe ye yapma sakın bir daha dedi iyi değilmiş sıkmak sebebini söylemedi boşver zamanı gelince illaki gelir rızkıyla doğar her bebek sağlıcakla gelsinler inşallah
Edatalha Canan bende de olmuyo üstelik ikinci hamileliğim 30 haftalığım sadece göğüs uçlarım kabuk bağlar gibi oluyo
Babyboymom Canan Tabi cnm doğurur doğurmaz geliyor mucize gibi. Ben hem 37+4 de hemde sezeryan oldum hiç mama kullanmadım 😊 İnşallah buda oyle olur🙏
Nesringurkan Sikmadigin surece gelmiyo zaten damla kadar bile degil geliyodur ama dikkatini cekmiycek kadar AZ
Annesinin1tanesi Canan inanın bu konuyu bende açacaktm gördüğüm çok iyi oldu 21+6 olduk ve göğüsümden bazen beyaz bazen sarı sıvı geliyor anneme söyledim normal demişti
RabiaYamur Canan suan olmuyo diye hic olmicak anlamına gelmez hormonlarla alakalı bsey. Belki senin sütün daha yogun ve dha bol olur benden bilemeyiz onu 🤗
shdemir Canan ben35.haftama girdim bende de gelmedi 2 tane arkadasim yeni dogum yapti onlardada gelmemisti dogumdan hemen sonra geldi ikisininde. Bence stres yapma canım dogum yapalım gelir bizimde😊