Alfabeta Kızlar evde genelik testi yaptım adetim 3 gün gecikti silik çizgi çıktı. SiZce betahgc ne zaman yaptırmalıyım
Mom092 Alfabeta canim valla bende yaptim 10 gun once silik cikti hemen gittim kan verdim betam 45,27 çıktı daha da gidemedim bayram sonrasını bekliyorum🙈 bayramdan sonra git hemen bence
Ysmn2735 Alfabeta ben adete 5 6 gün varken yapmıstım silik cıkmıştı 4 gün varkende kan vermistim hcg 88 di canım sende kanda baktırsan çıkar adetin geçmiş çünkü
Alfabeta Mom092 yarın gitswm diye düşünüyorumm şuan uygulamaya göre 4+3 eğer varsa gebelik acaba kese görünür mü
Mom092 Alfabeta benm diger hamileligimde kesem 4 haftalıkken gorunmustu canim dedigim gibi gec dollenmeyse erken bencee ama sen simdi yerinde duramazsin git merakini gider ☺️
Alfabeta Aaaasli sağlıkla kucagına alırsın inşallah:) bakalım bende yarın gidicem inşallah vardır gebelik
Oozzee gunesimirac yumurtlamanın üzerinden tam 11 gün sonra yaptığım idrar testinde silik çizgiyi görmüştüm. Ertesi gün kan verdim 47 çıkmıştı.
Alfabeta gunesimirac off sorma yarın olsada gidp öğrensem diyorum daha belirsizkem bile 9 ay nasıl geçecek diyorum :)