Semrafasulyem Hic bebisimi görmeye gitmedim çok merak ediyorum 3. Hamilelegim meraklar perşembeyi bekliyorum kontorole 16+0
Duru999 Semrafasulyem Salam. 16 haftalik aralikda dogmazki🤔ben 8 +3 dr bana 31 aralik veya 1 ocak gibi birseyler soyledi
Duru999 Busramd eyer sezeryan olursam 31 alarig isderim😁yilbasi gunu olsun Allahin izniyle😄 sag salim alalim kucagmiza bebislermizi aminn🥰
MehtapAhmet 19961998minnak 18 aralık 10 gün erken 10 gün geç olabilir deniliyor ama bu tamamen kişiyle alakalı sanırım . Ben 10 aylık doğmuşum mesela 😂
19961998minnak MehtapAhmet hayırlısıyla sağ salim doğsunlar inşallah geç erken önemli değil sağlıklı olsunlar 🙈🙏
Bertug-Tugberk-Mom Ne güzel heyacanlar ya 😊hamileliğimi özledim, bende Aralık annesiydim🥰Geçen sene 26 Mart son adet tarihimdi 19 Aralık’ta Doğum yaptım . 38+2 de normal Doğum. Rabbim herkese en hayırlısını en doğru zamanda versin 🙏 sağlıcakla kavuşun bebişlerinize🙏🥰
MehtapAhmet Bertug-Tugberk-Mom Güzel bir tarih olduğunu düşünüyoruz bende planlıyfı çok şükür oldu aslında ocak şubat gibi diyordum erken oldu çok şükür 😂 Yazın hamilelik güzel bence herşeyden yeniliyo biraz tecrübelerinizden aktarırmısınız kış bebekleri nasıl büyüyor 🤩
Betull43 Bertug-Tugberk-Mom benim de son adetim 29 Mart ama 3 Ocak gibi gösteriyor sizin baya erken olmuş bizim de belki öyle olur sağlıkla gelsin de 🥰
Mmunvvr Bebeğime bisey olmazsa bende araligin baslari veya ortalarinda dogum yapacam Rabbim nasip ederse 🙏:(