Lavinya07 ilki de ikincisinde de kontrollü kilo aldım açıkçası kendi adıma konuşuyorum. İki canlısın ve aşerme adı altında kadınlar kendinlerine bunu yapıyor. Ben ergenlik ve sonrası çok kilolu idim, bu nedenle kilo kontrolünü önemseyen biriyim. Bu asla yememek değil, tatlının hamurun kekin bebeğe bir faydası yok, ilk aylarda kötü oluyordum mesela kusmalar vs mide bulantıları salatalık elma leblebi badem yemeyi tercih ettim. Veya yatmadan yemedim ekmek hamur işi yemedim bebeğime fayda veren şeyler yedim gereksiz yemedim yediysem de dozunda yedim. Süt yoğurt maden suyu portakal gibi meyveler roka salatalık gibi yeşillikler ev yemekleri olarak da normal yemekler yani. Size iki tavsiyem var iki canlı demek çok yemek değil faydalı besin yemek ikinci tavsiyem ise doğumdan sonra şerbetler şuruplar süt yapmaz süt olacak diye yiyip durmayın bol su ile süt yapan besinlerden yiyin rezene çayı gibi çay için. 10 kilo aldım 9. Atımdayım şimdi bebeğimin de kilosu yerinde ilk hamileliğimde de doğumdan sonra 2 ay içinde eski kiloma (57) Döndüm oğlum da çok iştahlı bir bebekti 6 ay sade anne sütü ona yetti kendinize kötülük etmeyin 💕💕 gerekenleri yerseniz ikiniz de sağlıklı olursunuz çok yerseniz ikiniz de sağlıksız