Zehraemrah Bende 34 haftalık oldum yalnz ayşe kavasoğlundan memnun değildim elif malçok yöneldim oda senin doğum aralığında izinli olucam bilgin olsun dedi şimdi kime gidiceğimi bilmiyorum Zeynep elmalıdan memnun musunuz kızlar yardımınıza ihtiyacım var😞
Vnsgb Zehraemrah ben Zeynep hanımdan çok memnunum 🙂 bende kendisine Ayşe kavasoğlundan geçtim o doktor işine gelene iyi işine gelmeyene kötü gıcık oluyorum o kadına 🙈
busra4259 Kızlar Kerime Biniciye gittim bende, ilgili geldi iki kere gittim çok deneyimlemedim ama güzel yani düşünebilirsiniz, daha önce Ayşe hanıma mantar için gitmiştim hiç beğenmedim yaklaşımını bende
busra4259 Yarim_Kilo_Kiyma doktorumuzu çağırırsak geliyor mu altta o fiyatta yazmış 🤔 bide doktorlar telefon no veriyorlarmı?
Yarim_Kilo_Kiyma busra4259 hastaneye gittiğimizde yoksa ekstradan geliyor , ben almadım numara ama ? Belki Doğum yaklaşınca veriyorlardır bilmiyorum
Zeynepekr Vnsgb Bende en başından beri Zeynep hanıma gidiyorum. Memnunum. Doğum için hastane ile anlaşınca Doğuma takipli olduğumuz doktor gelmiyor mu ?
Yarim_Kilo_Kiyma Zeynepekr bana sormamışsınız ama bende bildiğimi yazayım. Eğer gündüz olursa Doğum o zaman geliyor, mesai bitiminden sonra kendi doktorunuzu isterseniz ekstra ücreti verip çağırttırıyorsunuz , muhasebeden fiyat bilgisi alırken söylemişti görevli arkadaş
Vnsgb Zeynepekr eğer mesai saati dışında çağırırsanız doktorunuzu ekstra 800 TL ödemeniz gerekiyor. Ama gündüz sancınız tuttu gittiniz doktor hastane mesai saatleri içinde herhangi bi ücret ödemezsiniz 🙏😇