Zezeze genetik doktoru bana demiş tiki yok bir soeun sende bende çok sordum neden yani böyle şeyler oluyor madem bisey yok neden ilerleyemiyor bazen bizim göremediğimiz şeyler oluyor dedi yani ilahi bende öle düşündüm artık bizim gibi boş kese kalp atmaması vs oldu cevremde ama şimdi hiç bişey kullanmadan kucağına alan oldu bir ben yaşıyorum kötü şeyler çok araştırdım test yaptım ama bende iğneye rağmen yine oldu bende çok sorguladım ettim ama olacağı çare yokmuş ne kdr ilaç kullansanda Rabbim var yukarda o ne nasip ederse o olur nasip etmez se olmaz böyle düşünüyorum cnki elimden birşey gelmiyor istersek 100 tne iğne ilaç kullanalım nasip olmazsa olmuyor işte bizim yasadgmz şeyleri yasayan iğneye ilaca rağmen 8 ve 10 kere bu durumları yaşayanlarla bile konuştum ben herşeyi yaptıysak bi sorun yok ise elden bisey gelmiyor canım benim fazla dusununcede insan kafayı yiyor 3.hamileyim aynı şey yine olsa ne yaparım bende bilmiyorum elim kolum bağlı hocaya okunun diolr onada gidemedim ailem uzakta ben istnblda burda da hangi hocaya güvenden işte sübyan muskasi felan dediler ama ben şuan rabbime dua etmekten başka çarem.yok ne yapalım 🤦♀️