Sedaaksy Ankarada özel hastanede dogum paketi alan varmi acaba bana hastane ve doktor onerir misiniz? yeni bebek haberini aldik bir yerde baslamak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim♥︎ (Polsan indiriminden yararlanan varmi?)
Gulay1510 Sedaaksy Sedaaksy ben koru hastanesi sincana gidiyorum. Doktorum Murat polat. Memnunum ve indirime denk gelmiştik 4100 lira gibi bi ücret ödedik .
Gozdefidan Sedaaksy polsan indirimiyke 7bine aldik canim medikalpark kecioren sevgi yildirim cok memnunum
basak-karabulut ayseeemiray medisisti yeni deviraldi bizim medikalpark bende batıkentte çalişiyorum öyle bir doktor yok dicektim ordakileri tabi ki bilmiyorum henüz hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah
gulbeyazyusuf Çok çok memnunum zaten çok isteyerek başlamıştım kendisine samimiyeti sıcak kanlılığı ilgisi bence çok iyi fiyatı 7000 bin herşey dahil
Selingrms gulbeyazyusuf bende aslıhan hocaya gidiyorum ve memnunum çok güleryüzlü bi doktor. Senin paketinde detaylı ultrason var mı canım?
gulbeyazyusuf Hepsi vardı normalde ama ben hiç birisini yaptırmadım fetal DNA testi yaptırmıştım ondan sonra hiç bir testi yaptırmak istemedim