Yarim_Kilo_Kiyma Baby216 Biz medipolde gidiyoruz, artık normal muayene Bile eşleri almıyorlar içeriye 😤
Mihray Kbraozak ben her kontrolde farklı doktora muayene oldum. Ama zaten doktorlar genelde yerinde olmuyordu pratisyen hekimler çoğunlukla muayene ediyordu. Doğumda ise tamamen farklı ekip vardı hiç daha önce görmediğim ebeler hemşireler ve doktorlar vardı çoğunluğu çok gençti. Asıl doktor bir kez geldi yanıma talimatları verdi geri kalanıyla bahsettiğim genç doktorlar devam ettirdi ama hepsi gayet güzel ilgilendiler hiç acemi değillerdi yani. Odalar çift kişilik, çok aşırı temiz değildi açıkçası ama çok yoğunlardı cidden çevredeki birçok hastane doğumları oraya yönlendirdiği için. Çarşaf falan temizdi ama tuvalet ve oda temizliği çok iyi değildi yine de idare ettik çok büyük sıkıntı olmadı benim için.
Halimeaygun Mihray merhaba, doğum esnasında erkek doktor giriyor mu acaba? Cevaplarsanız çok memnun olurum ☺️
canbazaysegul Mihray Allah analı babalı büyütsün bende Perşembe günü doğum yapicam eşiniz çocuğu hemen gorebildi mi peki
Mihray canbazaysegul Amin teşekkürler, hayır hemen göremedi, ben sabah 9:14 te doğum yaptım o ancak öğlen ziyaret saatinde gelip görebildi. Ziyaret saati haricinde almıyorlar içeri.
Sdgcmnn Kizlar Zeynep Kamile gidenler memnun kaldığınız doktorlarin isminide yazar mısınız ben yeni gebeyim 5+3 deyim ilk muayenemi olacağım kimi önerirsiniz
Ayseirem-61 Sdgcmnn erdal yücel var sistemden randevu alırken gebe izlemden almaya dikkat ederseniz süper olur
Mihray Sdgcmnn Canım ben ilk olarak İlter Yenidede’ den randevu almıştım kendisine muayene olmuştum çok memnun kalmıştım. Ondan sonraki neredeyse tüm kontrollerimde randevu aldığım doktor yerinde olmadığı için hep pratisyen hekimler baktı. Yani özellikle bir doktora randevu almak için hiç uğraşma bence sana hangi tarih ve saat uygunsa ona al zaten doğumda da o doktorları görmüyorsun hiç. Ama hepsi cidden alanlarında çok iyiler. Gebe izlem polikliniklerinden alman gerekiyor randevuyu diğerleri gebe değil kadın hastalıkları bölümleri çünkü.
elifbelirmis Sdgcmnn reyyan gökçen işcan çiğdem yayla abide ikisi de birbirinden iyi geri kalanı azarlıyor
Sdgcmnn Kizlar birde ben e nabizdan randevu alıyorum doktorlarin isminin yanında gebe hastalıklari, gebe izlem, tüp bebek tedavisi falan yazıyor ve herseferinde farklı hastalıklar denk geliyor randevu alırken neye dikkat ediyorsunuz
Sdgcmnn eylemc gebe hastalıklari yazıyordu boş olanlar sadece gebe izlem kalmamış buna alsam yinede bakarlarmi
Hatice23E Mihray aynen öyle çok katılıyorum size inş herşey normal giderde bende başarırım kendime inanıyorum yaparım ama işte şartların uygun olması lazım 😊🙏🏻🙏🏻
Mihray Tazeanne-96 Benim önceki normal doğumumda takmamışlardı. Ama bunda zaten kendim de idrara sıkışık olduğumu biliyordum nst ye bağlı olduğum için tuvalete gidememiştim o yüzden idrarı kendileri boşalttılar mecburen. Yani normal doğumda gerekmedikçe takılmıyor sanırım
Ebru3404 Mihray ben 1.5 yıl önce ilk doğumunu sezaryenle yaptım şimdi 35 haftalığım ssvd yaparlar ı Zeynep kamile hiç gitmedim nolur cvp yaz
Mihray Ebru3404 Ben yaparlar ya da yapmazlar diyemem, bebeğin hamilelik sürecine, duruş pozisyonuna, önceki sezeryan sebebine kısacası birçok şeye göre değişebiliyor. En doğru bilgiyi doktor verir yine, doğum anında gidişata göre karar verilir canım.