cahitberivan33 Kızlar 34 hafta 5 günlük oldum ve aşırı derecede kaşıntı oluyor bu bir haftadır vücudum kaşınıyor alerjim falan daha önce hiç olmadı sizce neyden kaynaklanıyor veya sizde karislastiniz mı bu durumla her yerimi yara ettim kaşimaktan
Deletedmom192 cahitberivan33 ben 8 de başladı 11 haftadayım doktorun yazdığı kremi de alamadım umarım çatlamam siz yine geç en azından
Busimss cahitberivan33 benim de bacaklarım kaşındı hep hafif hafif kaşımaktan yara oldu biraz onları ellemiyorum şimdi bAzen nemlendirici krem sürüyorum hafiflesin Etsin diye hamilelikten sanırım bu kasıntılar 32+4 haftalığım
Rabia123 cahitberivan33 33+6 dayım felaket derecede heryerim kaşınıyor .4 gündür böyleyim bende anlamdım 😞bi ara duruluyor bi ara tekrar başlıyor elim ayağımda yanıyor doktora gittim tahlilde yaptı bişey çıkmadı elim ayağım yanıyor. Neyden dolayı bende bilmiyorum gebelik alerjisimi acaba
cahitberivan33 Deletedmom192 ben krem falan kullanmadım göbekte çatlama hiç yok ama bacaklarimda falan göğsümde çok oldu ki fazla kilo almadigim için olabilir
cahitberivan33 Rabia123 aynen bende senin gibiyim biraz yoğurtu süzdükten sonra kaşınan yere sür hafifletir Azda olsa
Sevda59 Sıcak suyla dus almayın ve soğuk suyla suyla yıkanmak rahatşatıcaktır ve bebek yagı kullanım nemli tutun vucudunuzu