Zeynepokan Arkadaslar merhaba ben 13 haftalik hamileyim ve hala ayrıntılı ultrasonu cektiremedim sıra cokmus en son kac haftalikken cekiyorlar bilginiz varmi veya benim gibi basina gelen varmi
Ummuhan4934 Zeynepokan 20 den 24 haftaya kadar sonrası çekilmiyor DİE biliyorum son bir haftan var canım acele et
Blackpink Zeynepokan bazi ozel hastaneler randevusuz aliyor bir arastir istersen yakin hastanelere sorarsan zamanini kacirmamis olursun. 24.hafta son cunku.
Rmys1206 13.hafta ayrıntılı için erken değil mi ben 20-25 haftalar arası çekiliyor diye biliyorum. Çünkü organ gelişimi daha yeni tamamlanmış oluyor 20. Hafta da. Ya da sizin kastettiğiniz farklı bir şey mi? 12 ve 13 te ikili test yapıyorlar ilk olarak
Zeynepokan Ya arkadaslar bunu cekinmek zorundamiyiz Blackpink cekinmesek olmazmi niye istiyorlar bunu
Blackpink Zeynepokan ben ilk cocugumda cektirmedim. Ama devlette ayrintili yapmislardi siyah beyaz olarak. Simdikinide yaptirmicaktim ama anasaglik da yaptir muhakkak dedi. Oyuzden yaptiricam yoksa 2li 3lu falan hic birini yaptirmadim.
K-11 Zeynepokan Blackpink benim doktorumda yaptir dedigi icin yaptirdim ayrintilida renklide ayni zaten bebegin butun gelişimine bakiyorlar bence yaptirin