Manyakcadl Duyguork cnm ben 26 dayim hala daha oluyor sanirim dogurana kadar da olacak🤦🏻♀️ Gaviscon sirup berdi doktor sizde doktorunuza danışın
Sirinanne Duyguork çok normal canım bende de aşırı derecede vardı. Kana kana limonata içtim günlerce. Şimdi biraz azaldı. Sakiz çiğnemek ve salatalık yemek bana çok iyi geldi. 11.hafta içindeyim şimdi baya azaldı.
Mthnry Duyguork ahhh geceleri uyutmuyor beni ama benim 28 haftadan sonra başladı. Rennie Şurup kısa sureligine geçiriyor. En iyisi bana naneli sakız oldu oda vivident yada first 🙈 bimden aldığım işe yaramadı mide bile kalite istiyor 😃
Zehra1109 Duyguork yavaş yudumlarla süt etki ediyo canım ama bi süre sonra o da etki etmiyo en iyisi gaviscon 🤷🏻♀️ geçmiş olsun bu arada
Duyguork @Manyakcadl çok ilaç kullanmak istemiyorum ama dayanamayacak kadar olursa mecbur kullanırım boğaz yanması da çok var normal mi acaba
Aynurr16 Canım ilaçsız zorlanmak istiyosan ayva limon parçalı sade soda elinden geldiğince geğirmeye çalışmak (beni çok rahatlatırdı) sakız çiğnemek ama geçmiyor dersen pronat şurup kullanıyorum doktorum verdi hamilelikte kullanılıyor 🌸