Ayseerkav Merhabalar öncelikle hepiniz bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız insallah 💕 ben henüz beş haftalık hamileyim Ankara’da yaşıyorum burda önerebileceğiniz doktor hastane varsa çok memnun kalırım şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻
Gizemito Ayseerkav Ben Medical Park Batıkent hastanesine gidiyorum doktorum Ertan Öztürk şimdilik çok memnunum 20. haftaya gireceğim inşallah. 🤗
Ayseerkav Gizemito ben Çankaya’da oturuyordum orda normalde koru hastanesini hep düşünüyordum fakat Sincan’da iş yeri açtım korkuyorum o kadar uzak ya yetişemezsem bişey olursa diye ailemde aynı fikirde bilmiyorum ne yaparım teşekkür ederim 😇
snm_ Gizemito canım muayene ücreti ne kadar ödüyorsun? Yazın ankaraya geleceğim bir iki muayene için o yüzden paket değil direkt muayene ücretini merak ediyorum. Renkli ultrason fotoğrafı veriyor mu 🙄
Gizemito Ayseerkav Yani evet açıkcası ilk olarak bende hastane yakınlığı kriterini önemsedim sonra doktor seçimi yaptım. Evimiz Batıkent de dolayısıyla şanslıyız bu konuda çok şükür dilerim sizde gönlünüze göre bir hastane ve doktor bulursunuz 🤗
Ayseerkav Sedakrkmz evet biliyorum onu takipte ediyorum fakat semt olarak uzak biraz bana birde doğumum kısmet olursa Ocak ayına denk gelecek yol mesafesinden korkuyorum yada ilk hamileliğim ondan mı bilmiyorum ailemde uzak olsun istemiyor bilemiyorum ne yaparım 🤷🏽♀️
Sedakrkmz Ayseerkav hayırlısı olsun sizin için gerçekten ülkemizde o kadar iyi doktorlar var ki bence gayet iyi bir doktora denk gelirsiniz siz de
tugce2106 Bende eryamandayım ☺️ Hüseyin pehlivan a gidiyorum duymuşsundur belki. Koru’daydı muayenehane açtı şuanda ata yıldız plaza da sana da çok yakın.
tugce2106 Bende eryamandayım ☺️ Hüseyin pehlivan a gidiyorum duymuşsundur belki. Koru’daydı muayenehane açtı şuanda ata yıldız plaza da sana da çok yakın.
Ayseerkav tugce2106 Aysun hanıma gidiyorum bende çok tatlı bir kadın ve hastaları çok memnun inşallah doğumu onunla yapıcam 🌸