Geçen yıl ağustos ayıydı daha 16 haftalıktı bebeğim, denize girdim biraz yüzdüm eve gelip duşa girdim ve suyum gelmeye başladı anladım o an ters giden birşeyler vardı, hastaneye gittik doktor bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi, eşim askerdeydi ve ben bu durumu ona soyleyemezdim, doktor normal doğum yapmam gerektiğini söyledi bir hafta suni sancı verdiler bende tık yok 6 gün boyu ca bebek gelmedi eşim her aradığında sürekli yalanlar uydurdum, görüntülü aramasın diye dualar ettim, planlar yaptım görüntülü ararsa annemi hasta yatağına yatiracaktim anlamasın diye Allah tan görüntülü aramadı bende fırsat vermedim aramasına 6 günün sonunda mecbur balon taktılar 5 saat sancı sonunda bolan çıktı, suyum geldi, sonra bebegim, bakamadım evladımın suratina, çocuğum için aglayamadim bile çünkü aklımda eşim vardı ya duyarsa diye askerlikte son gunleriydi, kürtaja aldılar bir gece daha hastanede kaldim, çıkış islemlerimi yaparken eşim aradı o da askerden çıkış işlemlerini yapıyormuş tabi ona evde oturduğumu söyledim. Gece havalimanına gittim hamile kıyafetini giyinip eşimi limandan aldık önce karnımı sevdi sonra yanaklarımdan öptü, eve geldik nasıl söyleyeceğimi bilemedim ağlaya ağlaya anlattım o ağladı ben ağladım.