Glcnazz10 Mrb arkadaslar 33+5 haftalık hamileyim kısmetse oglum olacak ve biz isim bulamadık daha kararsız kaldk hep aklımda musa ismi vardı ama eşim eski isim falan diyor ben aslında peygamberlerin isminden koymak istedim ama şimdi de bihan ismini duydum kulağıma hoş geldi eşimde yusuf istiyor benim halen aklımda musa var çok kararsızım ilk oglumun ismi nuri 9 yaşinda ona sordk furkan diye tutturdu ama furkan ismindeki çocuklar çok yaramaz oluyormş sizinde fikirlerinizi alsam güzel erkek isimleri önerirmisnz bana ?? Bir kaç isim yazdım ankete de katılırsanız ve ayriyetten önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim 😊
Kiwi12 Glcnazz10 biz çınar düşünüyoruz canım yanına bı isim olursa Eymen ,Asaf,yiğit veya bunları düşünüyoruz sağ salim gelsinde yavrum
Serena Bus-raaa bende kız ismi olarak lila ve Ahsen ismini beğeniyorum ikiside kulağa çok hoş geliyor bizim erkek bizde ona isim bulamadık henüz 😊
Sehribann Bence Yusuf cok guzel isim. 😇 Eren, Ali, Egemen, Alperen alternatif isimler olabilir. Modern isimlerin kulaga hos gelen ama anlamsizligina karsi bu tarz isimleri daha degerli buluyorum.