Birprensesannesi_ Mhk tatlım bizdede ayni durum var ters donuk duruyorsa hareketini hissetmezsin sıkma canını mutlaka hareketlenıyor lar kordonunu tutması da tutup bırakma alışkanlığını kavrıyor ondan dolayı iyi düşün 🙂
Mhk Birprensesannesi_ muhtemelen pozisyonunu değiştirdi şimdilik çok ufak da olsa hareket hissediyorum takipteyim 🤨
Belinayinannesi19 Mhk Evet Bende de olmuştu sonra akşam yataga yazdığımda çok az hareket etmişti tabi çok korkmuştum
Mhk Belinayinannesi19 ilk haftalar belirtiler azalıyor diye korkuyorsun biraz büyüsün tekme atsın diyorsun tekmeler başlıyor azalınca korkuyorsun doğum zamanı erken suyum gelir mi bişey olurmu diye korkuyorsun tam 9 ay boyunca korkuyla yaşıyor insan valla analık zor iş ☺ Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
Lamelif Mhk canım ben 33. Haftaya girecem her hafta mutlaka yaşadım bunu şimdiye kadar her seferinde doktora gittim herşey yolunda denildi psikolojik olabilir dedi doktor kasıyorsan kendini
Belinayinannesi19 Mhk inşallah herşeye korkar oldum zaten bide tekmelerin bı küvetli babası diyor annene tekme atma yazık 😂 29+4 olduk biz ya siz
Mhk Belinayinannesi19 27+4 olduk.bende de çok kuvvetliydi tekmeler ondan çok tedirgin oldum bir anda kesildi çünkü herşeyi düşünüyorsun o şekilde olunca normalde ikinci hamileliğim 9 sene aradan sonra tecrübeli olmam lazım ama korkuyorum herşeyden 🤔
Beyza12344 Mhk canım panik olma bir parca cikolata ye 20 dk felan sonra elini bebegın üzerine koy sırt üstü yat ufak kıpırtılar hıssediyorsan sıkıntı yok gecen ben aynı dertten gittim doktor oyle dedi BİR de yorucu hareketler yapma
Mhk Beyza12344 dün akşam çok korktum ama bu sabah kasık bölgemde hareketini hissettim hep yukarıdaydı sanırım pozisyon değiştirdi 🤔
Belinayinannesi19 Mhk benm ilk hamileligim çok değiştik bi duygu ve çok güzel Rabbim herkese nasıp etsin inşallah 😍
Beyza12344 Mhk olabilir canım normal sürekli yer değiştiriyor😀 yeri cok daha😉 sen panik olma stres en büyük düşmanın Allah sag salim kavuştursun
Aycann Mhk kıpırtılarını azda olsa hissettiyseniz panik yapmayın bence 2 gün gözlemleyin normale dönücektir. Hiç hissetmeseydiniz sıkıntı olabilir dicektim. Daha fazla dinlenin ve onu dinleyin
Mevsen Mhk Benim bebeğimin iki gün hareketsiz durdugunu biliyorum Allaha guvenin panik yapmayın Ha baktınız süre uzuyor doktora görünmekte fayda var ama benim doktorum bebeğin yeri daraldığı için hareketleri azalır paniğe gerek yok demişti .