Bilgee 16+3 de cinsiyet için gittiğim de kız gibi Dedi yan dönmüştü sonra ikinciye kız Dedi 17 de gittim yine baktı aynı Dedi göstermedi sizce değişir mi? Sürekli sırtı dönük ya da yan duruyor bende bişeylerini aldım ama
NaimeYilmaz Bilgee benimde o haftada kızdı %99 . detaylıda erkek olucagını ogrendım 28 haftalgız suan
Aslince Canm bende ilk ögrendimde erkek dediler o günden beri daha göstermiyo naz yapiyo 😊 doktorda şüpheye düştü bende herseyini ortak renk aldım sağlıklı olsun yeter ki
Bilgee Aslince ay bende aldım bişeyler valla ama kaçtır göstermedi bide kızlarda karın yaygın olurmus kiloyu basenden alırmış anne ya bende öyleyim biraz inanışıma göre aldım valla 😀 doktorumda çok deneyimli 20 yıllı bi doktor bide öyle pat diye cinsiyet söyleyen biri değil ona da güvendim 🤗
Aslince Bilgee benim doktorum da emin olmadan demezdim dedi ama bebiş dönmediği için o da şüpheye düştü keyfine pek düşkün bizimki hic rahatını bozuyo 😊😊😊
Bilgee Aslince aynen çok inatçı benimki de poposundan sırtının ölçülerinden falan söyledi sanırım ya şimdi çok tereddüt ettim 😂