Damlay Eymi Depend ve göğüs ucunuz yoksa ekstra göğüs ucu mutlaka alın. Bebek tutmayınca direk almaya yolluyorlar. Birde müslin örtü 😌 aklıma bunlar geldi 🙈
Ruveyda_ Eymi çöp poşeti kirlileri koymak için. Senin için 3 pijama yada gecelik takımı , yelek hırka gbı bsey dogumdan sonra üşünülüyormuş. Spinal sezaryen olcaksan eger bitter çikolata nescafe ve ısıtıcı da koymalısın, biz bebek için 5 yenidogan takım koyduk jilatinle fazla olursa yıkamaya gerek kalmadan yerleştircez
Bgmbyz Eymi nevresim yastık dezenfektan kolanya maske kağıt bardak kaşık kahve makinesi kahve çikolata süt artırıcı
taze_anne79 Damlay göğüs ucunu bende şimdiden aldim ama dependde kararsızım gece pedleri yeterli olmuyor mu yada rahatsızlıktan dolayı mı depend öneriyorsunuz
Ruveyda_ Eymi bence var almalısın doguödan sonra üşünülebiliyor. Gecen nts ye girdim dogumdakı odaların aynısıydı kısa kolluydum üşüdüm odalar soğuk ole sıcak değil
fatmanurkorkmaz1806 Eymi koridorda yürürken kalın bişey şart bende Haziran’da doğum yaptım Çamaltı felan açıyorlar hastane koridorunda carptirabilrsin kendini dikkat et
Busraasafekinci Bebek için 3 takım, kundak, bebek yazması, ince battaniye, alt açma, prima, ıslak mendil, ağız mendili, kirliler için ayrı bez poşet.. Kendim için pijama, hırka, yedek iç çamaşırı, yazma, terlik, çorap koydum.
Senemgltkn Eymi daha hazırlamadım ama içine koyacaklarımı yaziyim. bebek için 3 tane hastane çıkışı çorap 10 adet bez ıslak mendil 1 paket pişik kremi biberon (sütüm gelmezse mama veriyorlarmış çok küçük bir biberon almıştım o) ağız mendili 5 adet Banyo havlusu bir ince bir kalın battaniye (haziran ortası sonuna doğru doğum olacak ama yenidoğan üşür diyorlar) Çarşaf (hastaneninkini kullanmak istemiyorum) Emzik koyarım belki emin değilim aslında emzik vermek istemiyorum hemen 😂 KENDİM İÇİN 2 adet pijama takımı 1 adet doğum sırasında giymek için gecelik 1 adet gecelik sabahlık takım (bunu şık birşey aldım fotoğraf çekmek için) depend (hastane veriyor dediler ama yinede bi 10 tane alıcam yanıma) İç çamaşırı 5er tane falan Hastaneden çıkarken giymek için rahat birşeyler daha karar vermedim ama belki pijama takımı koyarım onun içinde Göğüs pedi meme ucu kremi Süt sağma pompası (inşallah gerek kalmaz) Terlik taç takımı şarj cihazım Makyaj malzemelerim düzleştiricim vs fotoğraf çekmek için onlarda şimdilik listem de bunlar var umarım yeterli olurlar eksik birşey varsa okuyanlar bana da söylesin😂😂 Umarım hepinize yardımcı olmuştur😇😇
Busraasafekinci Eymi kendin içinde tek kullanımlık iç çamaşırları var, sızdırmayanlardan. Onuda alabilirsin
Damlay taze_anne79 Valla ilk günler için çoğunluk depend diyor çünkü normal pedlerde üstüne geçme durumu mutlaka oluyormuş. O yüzden ben birde o dertle uğraşmıyım diye bir paket depend aldım