Ozlemzeynep Ecmelbeyza beta kana geçtiği anana koyulaşma olur kuzum adetten bi kaç gün önce ya da adet günü koyu çıkar ovulasyon gebelik varsa
Happybsrn mlsmrtgl yok cnm ya ama biliyorsun geç yumurtlma oldu belki gecikir..sen naptın sonuçlarını aldın mı kan değerin kaç
mlsmrtgl Happybsrn 143 olmustu dün doktor cuma yeniden gel dedi kese için . Tüm sonuçlarım temiz çıktı çok şükür . Gün içinde mal gibiyim 😂😂😂
mlsmrtgl Ecmelbeyza yok canım yumurtlamadan sonra 10-12 gün sonra gebelik oluşuyor eger gebe isen ovülasyon testinde koyu çıkıyor . Bende 13. Gün koyulaşmıştı .
4114eb mlsmrtgl kaç günlük adet geçmesiyle 143 kuzum bende kan verdim ptesiyi bekliyorum çok korkuyorum yine kalp sesi olmazsa dış gebelikse vs bir sürü şey var kafamda Allahın izniyle bu sefer sağlıkla olsun hepimizin gebeliği
Ecmelbeyza mlsmrtgl son 11 günüm kaldı . Test yapmaya devam ediyorum Ovulasyon testi beta salgılanınca artıyormuş Lh da varsa artar heralde
mlsmrtgl Happybsrn hala belirtim yok tedirgin ediyor bu durum beni . Yani ilk gebeliğimde yaşadığım göğüs ağrısı kasık ayrısı yok bende korkuyorum valla sanki bi sorun var gibi
Ecmelbeyza mlsmrtgl Her gebelik kendine has olurmuş .bazıları ilk çocukta bulantı oldu sonra olmadı diyen de çok. Sıkıntı yoktur inşallah
Happybsrn mlsmrtgl saçmalama niye kötü düşünüyorsun ki…ilk gebeliğin kötü sonuçlandı diye bu da öyle olacak diye bişy yok ama korkmakta da haklısınız iyi düşün veren Allah alan Allah biz hiçbir sey yapamayız. İlk gebeliğin kalp atışı fln duymuş muydun☹️
4114eb Dlndmr benimde erken gebeliğim negatif çıkmıştı 1 hafta sonra yine yaptım pozitifti yanıltabilir adetini bekle yada kuzum inşallah hepimiz gebe kalıp sağlıkla kucağımıza alırız bu sefer