Dlndmr Happybsrn ya doktora gittim ya folikül var dedi soldan geliyormuş🤣 kasık ağrılarım akıntı falan hep ondanmış🙈😁
Happybsrn Dlndmr kız bnm de o pik yaptığı gün. Affedersin ilişki sırasında sağ tarafta bi ağrı oldu anlatamam 😅😅😅😅 millet zevkten bağırdımı sanar 🙈🙈🙈 ama pikti demek bayağı iyi büyümüş akıntı olmuştu ama spermi akıntımı insan bazen anlayamıyor
Dlndmr Happybsrn yani gebelik olsa yumurtlama görmezdim. 10. Günde yumurtladık hayırlısı zaten ben her ay çift çift 😁🤪
Dlndmr Happybsrn yok kız benim tuvalete falan gittiğimde geliyor ondan biliyorum yumurta akı kıvamında 🤪🤪
Happybsrn Miniik inşallah 🙏 ama şuan ayaklarımı ısıtıyorum dondu ayaklarım gebelik olsa yanar dı herkeste öyle oluyo galiba 😪
Caglanuroney Happybsrn canım benim ayaklarım donuyo 10 haftaligim ilk günden beri buz gibi ayaklarım isinmiyo herkesin farklı olabilir belki ☺️ bu posta yazmadım hiç ama mesajını görünce belki biraz umut olur diye yazmak istedim ☺️
Happybsrn Dlndmr bnm de öyle oluyo ama değerlendirme yapmıştık spermde olabilir ciddi uzayıp gidiyordu 😅😅
Deletedmom316 Happybsrn canim bu gun yumurtlamamin 8 ci gunu ve sut renk krem gibi baya bir akintim oldu 🙄 Acaba bu gelebik belirtisi ola bilirmi yaa