mlsmrtgl Didemmmmm Allah razı olsun canım Amin inşallah 🙏🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🌸 Kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseyi evladıyla sınamasın 🙏🏻🌸
mlsmrtgl Yelda15 ben şuan gebe olduğumu öğrendim . Yumurtlama kişiden kişiye değişiyor . Bende 21. Günde yumurtlamıştım
Yelda15 mlsmrtgl yaaaaaa çok sevindim isteyen maşallah 🧿 herkese nasip olsun Allahım bana da hayırlısıyla nasip etsin inşAllah kaç gün sonra öğrendiniz
Edafr mlsmrtgl canım senin adetin ne kadar geçti benimde 24. Gün olduya yumurtlama hala adet olmadım da
mlsmrtgl Yelda15 amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻 Benim yumurtlama 15 mayıstı dün evde test yaptık pozitif çıktı canım
mlsmrtgl Edafr benim de 21. Günde yumurtlama olmustu normal döngüme göre 5 gün geçti ama bu yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur tezine göre ise daha regle 2-3 gün var
Edafr mlsmrtgl evet bence o bünyeden bünyeye değişiyo gözün aydın kuzum banada dua eder misin 🙂ben çatlatma iğnesinden dolayı adet olmuyorum sanirim
mlsmrtgl Edafr belki de tutmuştur kuzum benim 🙏🏻 Hepinize bol bol dua ediyorum . Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🌸
4114eb Dlndmr benimde erken gebeliğim negatif çıkmıştı 1 hafta sonra yine yaptım pozitifti yanıltabilir adetini bekle yada kuzum inşallah hepimiz gebe kalıp sağlıkla kucağımıza alırız bu sefer
Dlndmr mlsmrtgl hep birlikte gördük ama galiba testte yanlışlık varmış yoksa bugün de çıkardı zaten ben bile şok olmuştum size attım😔