Miniik mlsmrtgl rabbim seni sevindirdi ama bizi de sevindirir inşaallah, sağlıkla geçer inşaallah gebeliğin kuzum, okuyordum ya ben hep sizin postlarınızı hep içimden senin hamile olduğun geçiyordu biliyor musun 😂
likapaa53 mlsmrtgl ovülasyon takibini nasıl yapıyorsunuz bende bebek istiyorum ve yumurta takibi yapmak istiyorum😍🤗
mlsmrtgl likapaa53 İnternetten test almanızı tavsiye ederim . Her gün aynı saatte testi yapıyorsunuz . Testi yapmadan iki saat önce sıvı alımını kesiyorsunuz . Yumurtlama günü ve ardından gelen 3 günü değerlendiriyorsunuz .
mlsmrtgl Happybsrn bak tam koyu degil 😂 herkeste tam koyu olmuyor bence . Hatta dün bi arkadaş buna takılmıştı hesabı bulsam etiketliycem onu .
mlsmrtgl Miniik Amin inşallah canım 🙏🏻🌸 rabbim sana da tez vakitte nasip etsin 🙏🏻 Diyorum ya ben beklemiyordum 🙄 Bugün sana bol bol dua edecegim kuzum ☺️ Rabbim kabul eder inşallah 🙏🏻
Miniik mlsmrtgl ya çok teşekkür ederim kuzum 💓🌸, genelde hep beklenmeyen Ay olur derler ben bu ay umutluyum ama bilmiyorum ya 7 aydır negatif görünce artık inanasım gelmiyor olabileceğine 🤦🏻♀️
Zehra333 mlsmrtgl peki ne zamandan beri koyu senin benimkine sürekli çatlamadan beri aynı koyulukta bebek değildir bebek olsa çatlamadan 1 hafta sonra falan koyulaşırdı ayrıca hep aynı renk artmıyor koyuluk dediler bende bıgün yapmadım bıraktım
Happybsrn mlsmrtgl ha ha napim yeter gına geldi 😅😅 hadi bakalım kese fln görünmez zaten ilaçlarını yazar