Kucukmucizemiz hilal_yener Canm sezeryan de genel anestezi mi yoksa spinal mi onerrirsn çarşamba benimde doğumum var
hilal_yener ulkukizil valla o an tartılmayı hiç düşünmedim çok kötuydum 😂 çarşamba gunu tartılcam dahaca doğum anı çok zor gectı benım dogumdan sonrada ılk yurume zorladı ılk 3 gun yattıgım yerden tek basıma kalkamadım
hilal_yener Kucukmucizemiz benim boğazım çok gıcıklanma yaptı öksüremedim dikişlerimden çok rahatsız etti o beni bide çok serum ve ağrı kesici yedim
Aysenurr25 Genelde narkozun etkisinde oluyorsun zaten uyandığında ve ağrıları hemen hissetmeye başlıyosun ama spinal de hem kendinde oluyosun hem de ağrıların uyuşukluk geçene kadar hissetmiyorsun
Aysegulck hilal_yener bebek sık sık uyanıyor mu alışabildin mi uyanmaların ne durumda koronadan dolayı hastane ve ev ortamında kaç kişi yanında bulundu canım
hilal_yener Aysegulck annem var bitek eşim ile ilk 3 gün bebeğede bakmakta zorlandım sezaryen oldugum için sütüm gelmemişti mama verdim hep uyudu o yüzden ama çok aşırı ağlamaları vardı alışamadım şuan alıştım rahatlıkla bakıyorum
Nesizade05 hilal_yener hayırlı olsun canımmmm gözün aydın bende seni merak ediyordum bulamadım buralarda 🥰
Aysenozturk007 hilal_yener ya bana zaman geçmiyor sanki hiç doğmayacak gibi geliyor 😔 27+4 teyiz. Sezaryenden sonra ağrın cok oldu mu kuzum ? Ameliyattan sonra nasıl bi süreç gerçekleşti 🙈
hilal_yener Aysenozturk007 ağrım olmadı sürekli serum ve ağrı kesici verdikleri için eve geldiğimde 3 gün yattığım yerden tek başıma doğrulamadım biri kaldırmadan sadece bide yürürken zorlandım hiç ağrım olmadı eve geldiğimde
Gulsky Gözün aydın , sağlıkla mutlulukla büyüt bebişini.. soru . Kaç kilo ile hamile kaldın, toplam kaç kilo aldın , şu anda zahmet olmazsa ve tartın varsa , bakıp kaç kilonun otomatik atıldığını söylermisin 😂😂😂teşekkürler, sevgiler🌺🙏