Cansel_kaya_ Merhaba! 4.ayımdayım ama ikidir gitmeme belli olmıyor olması gerekmezmiydi erkeğe benziyor diyoalr ama kesin konuşmuyolar
1Anne_ Cansel_kaya_ 😄🤷♀️🤷♀️ herkesin ki bir olmuyo doktorun tecrübesi ve bebeğin duruşu önemli bize 12. Haftada kıza benziyor dedi doktor 15. Haftada net kızdı tahminleri doğru çıkıyor çok tecrübeli her hastası çok memnun bu konuda hiç yanılma yaşamadık ablalarim ve kuzenlerim de aynı doktoru tercih etmiştik 😂
Cansel_kaya_ 1Anne_ erkek çabuk belli olur derler benim ilk oplum çabuj belli olmuştu acaba bu kız olabilirmi
Dilayyy Genelde kendini göstermiyorsa kız derler canım 😊 bende 4ayligim bebeğim kız bu hafta öğrendim, sanirim genelde benim donemimde olanlarin çoğuda kız galiba😁 Allah gönlünüze göre versin inşallah sagligiyla birlikte😊
1Anne_ Cansel_kaya_ hayırlısı olsun cnm bnmki de kız ama erken belli etti kendini belli olmuyor bence o
Dilayyy Kordonu falandır belki, kendi göstermiyorsa kız gibi sanki, doktora girmeden çikolata ve visne suyu ic ben oyle yaptim gosterdi hemen kendini bebeğim 🤗
Cansel_kaya_ Dilayyy evet bende yiyemiyorum bukantıdan o yüzden her gitmemem hareket etmiyor bu keZ iyice tatlı yicem