Muhammedannesi Merhaba kızlar,37+4 üm ve çatı ağrım çok fazla.Benim gibi bu durumu yașayan var mı? Önerilerinizi okumak istiyorum canlarım
YlmzSYlmz Muhammedannesi bnde aynı dertten muzdaribım 37+3 gunluk bugun sabhtn bu yana sanki asagı inmiş gibi hissediyorum bacaklarımı birleştirp oturamıyorum belimde sancı var kasıklarım azar azar agryr.
Fts2020 Muhammedannesi benim var öyle böyle degil hatta yürüyemiyordum o derce doktoruma sordım normal dedi dogm yapınca gecer dedi saga sola dönerken bile kıvranıyorum magnzeyum ilacı içiyorm o biraz iyi geldi
Muhammedannesi YlmzSYlmz bacaklarımın arasına yastık koydum.Iki gündür de biraz ayakta kaldım sanırım iyice tetikledi.Allah yardımcımız olsun kardeșim…
YlmzSYlmz Muhammedannesi ben ayakta durduğum zmn zaten direk vuruyor asagı ya hmn otryrm bnm 1 cm acıklılk vardı cumartesi gtmstm persembe cagırdı doktrm o zmn var bklm dayanıbıleckmıyım o gune kadar hastaneye hmn gtmk istemiyorum bn.
YlmzSYlmz Muhammedannesi bn karısık duygular içerisindeyim Bı yandan hmn dogsun ıstyrm. Diger yandan biraz dha beklemek korku bı yandan var ne hıssdyrm nasıl Olcak blmyrm.
Muhammedannesi YlmzSYlmz Bende de aynı sekilde ağrı girdikçe gelsin istiyorum… Sonra hayırlısıyla doğru zamanda gelsin diye dua ediyorum.