Mavidilek Herkese merhabalar, Ağustos’un üçüncü haftası gibi beklenen bir bebek için kaç tane 5’li hastane çıkışı almak gerekir acaba ? Sıcaklardan dolayı şapka ve eldiven ihtiyacı değişir mi? Fikri ya da tecrübesi olanlar yazarsa bizlere de fikir olur😻
Meleker Mavidilek şuan için bir tane 10 lu bir tane 12 li bir tanede 5 li aldım alırsam bir tane daha 5 li alırım onun dışında almıycam
derinozkaya Mavidilek bende ağustosun ikinci haftası 🙏🏻 bi onlu bi beşli aldım kusar vs diye bence yeter üç tane olmus oluyor
AysunFatih Mavidilek Bende Ağustosun ikinci haftası doğum yapıcam şuan sadece 5li bir tane hastane çıkışı aldım sıcak olur mu dedim sonuçta ameliyathane falan ilk soğuk olur dediler. Bende çok bilgili değilim ama bekleyeyim
Mavidilek Meleker yani onun yerine tulumlar ya da şapkalı takımlar almak daha mı mantıklı acaba? Önlük ve eldiven her kıyafete gerekir mi ? Sıcak aylarda eldiven takmak da zor olabilir
Meleker Mavidilek tulumda aldım zıbında takımlarda aldım hiç bilmiyorum arkadaşımın neredeyse 10 tane hastane çıkışı varmış onlar bile yetmiyormuş 😂
AysunFatih Meleker Hadi ya bende birsürü alışveriş yaptım ama yenidoğan set almadım çok almalı mıyım acaba?
AysunFatih derinozkaya Bencede yeterli olur hastane çıkışı dışında aldığım zıbın mendil önlük bunlardan da yedek olur zaten. Set olunca 2 mendil koysalar fiyatlar uçuyor çok giyemeyecekleri için 2 takım yeterli bencede
gulbahar88 Mavidilek yazda olsa kışta olsa bebeklerin kafası üşürmüş ve o yüzden şapka takmak gerekiyormuş. Arada çıkartıp kafasını dinlendirirsin tabi. Ama takmazsan hemen hapşırıyorlarmış. Eldivende tırnaklarıyla yüzünü gözünü çizmesin diye takılıyor. Yeni dogan yüzüyle çok oynuyor çünkü
Meleker AysunFatih hayır almayın bence bende çok takım aldım sadece saydıklarım ve birkaç tane zıbın yenidoğan aldım
04052016mh Mavidilek 1 tane 10 lu 5 yada 6 tane suan tam hatırlayamadım 5 li hastane çıkısı aldik sapka eldiven hastane cikışlarının hepsinde oluyor istemesen bile ama tek zibin takımları da şapka eldiven istemiyorsan bir seçenek 😊
Blcns Mavidilek ben 2 tane 10 lu 2 tane 5li aldım ama o kadar o kadar kıyafet veren arkadaşım oldu ki keşke almasaydım dedim 🙄
Dozturkgol Meleker yenidogan kiyafetler en fazla 1 1 bucuk ay giyer sonrasinda giyilmiyor bide bu urunler pamuk oldugu icin bi tik cekme payi oluyor o yuzden yenidogan az almakta fayda var 3-6 aylik alin onlarida giydirebiliyorsunuz sorun olmuyor hem giyip cikartirkende biraz daha genis olmasinda fayda var kaka yapiyor bezden tasiyor o kakali kiyafetleri kafasina gozune surulmeden cikarmak lazim yada kusuyor kusmuguda yine ayni sekilde bulastirmadan cikarmak icin genisten Zarar gelmez
Dozturkgol Mavidilek benim oglum temmuzda dogdu ilk zaman UZUN kollu giydirdik bi sure sonra UZUN giyilmiyor bu jakarli denen delikli kiyafetler var onlar baya kullanisli oluyor cok sapka kullanmadik ama uyurken kafasini sicak tutacak sekilde kapatmaya özen gosterdik kizimda agustosta dogucak nasipse yine ilk zaman uzun sonra hava durumuna gore yarim kollu badi giydirmeyi dusunuyorum eldiveni elinden cabuk cikartiyor bebekler ufak coraplar daha kullanisli oluyor
Meleker Dozturkgol bende çok almadım zaten arkadaşım çok almış onun dışında hep takım aldım şuan için 3 hastane çıkışım var ve zıbın yenidoğan diğerleri hep 3-6 6-9
Degisken Enucuzbebeden aldım üst çıtçıtlı altı pijama takım.şapkası ile üçlü. O sıcakta max. bu kadar giydiririm.15..20 gün sonra da kısa çıtçıtlılara geçerim.
bbhhrr5289 Aldiklariniz yeterli olur daha fazla sapka ve eldivenli takim almaniza gerek yok anne karnindaki sicakliga alistiklari cin ilkbaslar usemesin diye kullanirsiniz sapkayi hava sicakligi arttikca ve bebek alistikca birakirsiniz