Zsnbr EsraAcar78 yok canm bn ilk gebeliğimde folbiol kullandım snra kürtaj olmak zorunda kaldım baska doktora gittim gittiğim doktor dedi iyi değil o ağır bide içeri eksik folbem verdi bnu kullan dedi tahlil yaptım tüm değerler cok güzel çıktı
Cicilibicili Zsnbr valla doktorum onu kullandırıyo ama ben hergün içmiyorum 3 günde bi içiriyo bana diğer folik asitlerden fazla olduğu için
Cicilibicili Zsnbr 12sinde randevum var sorarım dediğim foliği. Sen nasılsın? Ya ben perişan durumdayım bulantılarım fenaaa. Sende de var mı?
Ydgrmry Bende folactiva 90 kullaniyorum.hem.kucuk hemde icinde bitun vitamin mineral ne ararsaniz var.
BuketBdk EsraAcar78 ben gebe kalmak istediğimden itibaren Solgar folik asit almıştım. 3 ay boyuncada onu kullanmaya devam ettim.
Mervetly Ben folidoce kullandım daha ilk 2 ay daha sonra vinalac başladık folik asit zencefil fln var içinde gayet iyi
Zsnbr Cicilibicili olmaz mi 🤦🏻♀️ İnan saat oluyor akşam 5 6 bi lokma ağzıma koyamıyorm bas ağrısı beni öldürdü artk of hep uyuyım ki su agrı bulantım geçsin diyorm🤦🏻♀️ Yumurta süt yoğurt özellikle yoğurdu görmeye bile tahammülüm yok 🤦🏻♀️
Cicilibicili Zsnbr yemek yemeyi özledimmmm😭 canım çekiyo yiyim diyorum sonra diyorum ki midem kötü olur diye kendimi vazgeçiriyorum valla. Ayy valla bu kadar erken beklemiyodum. Tam vurdu ☺️
Zsnbr Cicilibicili hc sorma bn bide 2 3 defa bildiğin ne var ne yok çıkardım afedersiniz mutfağa girmek istemiyrom ya biri yapıp getirse hani belki az da olsa yerm ama yok hazır da yiyemiyorm. Anlayacağın napcam hc bilmiyorm
Cicilibicili Zsnbr evet kokuyo herşey demi 🤢 ahh ben de aynıyım. Annelik zorlukları başladı. Allah yardımcımız olsun valla herşey onlar için yeterki sağlıklı olsunlar da katlancaz bunlara da 🥰