ela_yasel1 Kızlar ben 36+4 üm erkek bebek bekliyorum. Ve bebeği hep sağ tarafımda hissediyorum sağ kasıkta başı var , ve tüm vücudu karnımın sağ tarafında sol tarafım boş bildiğiniz.. siz de de bu durum var mı ? Sağ bacağımı kapatamıyorum 🤷🏻♀️
Esrasayy ela_yasel1 38+5 im ben de çok uzun süredir hep sağ tarafımda. 1 aydır başı artık aşağıda ama sırtı ve poposu sağ tarafta olduğu için eğilirken yatarken zorluyor beni bazen sol taraf bomboş sanki😩😂
Ozlmece22122 ela_yasel1 ben ilk haftalari hep solumda taşıdım solumda başladı ilk tekmeleri oğlumun 29 haftalık oldu sağı solu kalmadı şimdi her yerde
Karadenizf ela_yasel1 28+4 üz hep sağda. Sağ sırt ve sağ göğüs altımın ağrısından oturamıyorum. Sağda olduğu için karaciğerime baskı yapıyormuş. İlerleyen haftaları düşünemiyorum. Solum çok rahat sağ fena 😕
Busimss ela_yasel1 32+3 haftalığım genelde soldaydı şimdi de bası asagıda oglusumun doğum pozisyonunda sağda ve solda genelde her yerime vuruyor kolları ve bacakları yukarıda çünkü ☺️🧿
Merry_8 ela_yasel1 bizde 24+5 iz bazen biyerde toplaniyo minik aslan karnım patliycak gibi oluyo bazende kayıtı sanki karnimda uyku problemi çok yaşıyorum🙄
Sse Hafta aynısı bendede var hep sağda ve bacak aram sağ kalça kemiğim çok ağrıyor gece yatarken özellikle
inancin_annesi ela_yasel1 bende 24. Haftada sırtüstü yatıyordu paşa suan 28+3 Olduk ve hep sağ tarafım sısıyor benımde kesin öyle oldu artık sırtımı poposumu bılmıyorm ama şişiyor sag tarafım hep aynı yer 🥳