Gzdbthncglr Selam kızlar 18 haftalık hamileyim 2 gündür alt karın bölgemde ağrı var. Yürürken sol karnıma ağrı giriyor. Keskin bir ağrı. Uzanınca hemen geçiyor. Kotu bısey yoktur dimi yada bu haftalarda yasayan var mı🙁
KumruZeynep Gzdbthncglr Yürürken bende de oluyordu canım doktora sordum korkulacak birşey olmadığını söylemişti ben yürürken Bebeğim aşağıya iniyormuş ondan olurmuş korkma ama yinede doktoruna bi sor için rahat etsin 😊
Snamp Gzdbthncglr benimde 26haftaua kadar öyle yürürken ağrı oluyordu sonra sonra geçti iğne batıyor gb oluyordu
Nehir2009 Gzdbthncglr ben 26 haftalığım benimde sürekli yürürken oluyor Dr sordum bi şey olmaz herşey yolunda dedi
Gzdbthncglr KumruZeynep öncelikle cevabın için çok tsk ederim ilk bebeğim olduğu için korkuyorum içimi rahatlattın cnm çok çok sagol Allah'ım bebıslerımızı sağ sağlık kucağımıza almayı nasip etsin ınsallahhh 🙏
Snamp Gzdbthncglr karnın büyüdükçe geçiyor sanki bende doktora sormuştum o sıralar doktorum bebek karnın büyüyor yeni. Yeni buyuzden yürürken olur dedi
Snamp Gzdbthncglr bendede oluyordu bide siralar kızımı okula götürüp getiriyordum yürümek işkence gb idi mesafe çok uzak da değil ama o ağrı çok kötü şükür 27.haftalarda gecmisti
Minikpirincim Ay kizlar ben suan oyleyim yaklasik 4 saattir falan araliksiz bir batma var sol tarafimda. Hep solum agriyor zaten ama 4 saattir inanilmaz bi batma var. Insallah dediginiz gibidir bebisim iyi olsun da gelir gecer
Gzdbthncglr Minikpirincim içimizi ferah tutalım umarım bişey olmaz bende çok zor günler geçiriyorum canım ya keşke jersey yoluna girse artık
Gzdbthncglr Snamp keşke bende 30. Haftalarda falan olsaydım sanki hamile değil hastayım çok zor geçiyor 😥
Gzdbthncglr Snamp ayy Allah bize de nasip etsin ne güzel 15 guncuk kalmış meleğıne kavusmana. Masallah🙏 Allah uzun ömür versin cnm
Snamp Gzdbthncglr amin inşallah canım zaman cabuk geçiyor zor da olsa bi bakmissin ki zaman gelmiş allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah bir avazda kurtuluruz 🤗