MyLittleHeart Arkadaşlar çatlak için en etkili kremler öneriler ? bende neutrogena jel vücut kremi var kullanlar varmı?
inancin_annesi MyLittleHeart ben sokum sıkım hindistan cevizi yağı kullanıyorum aktarlarda var memnunum
Senemgltkn MyLittleHeart ben tatlı badem yağı kullandım 4 aydır falan kullanıyorum şimdi 35 haftalığız. Göğüslerime karnıma falan sürüyorum. Hiç çatlağım yok çok şükür. Sadece kasıklarımda oluşmuş keşke oraya da sürseydim diye pişman oluyorum şimdilerde. Birde karnım falan da çok büyümedi ya o da bi şans çok büyürse çatlardı yani. Birde kaşımamaya özen gösterin. Tırnakla kaşıyınca kesin çatlıyor. Ben kaşımaya kalksam parçalardım yani o derece kaşınıyordu ama kendimi tuttum hep avuç içimle kaşımaya özen gösterdim en büyük tavsiyem budur yani kaşımayın 😊😊
MyLittleHeart Senemgltkn ay benim 13 haftalık ve gece aşırı kaşıyorum bundan sonra dikkat edeyim bari ☺️
Senemgltkn MyLittleHeart sakın kaşıma kaşıdıkça çatlarsın. Avuç içinle ovalamaya çalış tırnaklarınla darbeleme
Sasuke Ben Hindistan cevizi yağı, badem ve kakao karşımı yağ ve zeytinyağ kullandım. Yine çatladım. 😭 inş siz çatlamazsınız. Sinoz, freiöl ve lierac da önerilen çatlak kremlerinden.