Esil36 Hanımlar 25. hafta oldum henüz tetenoz aşısı olmadım Nezmn yapılıyor bu aşı yaptırmak gerekiyor mu doktorum hic bisy söylemedi🤔
DilekNesil Esil36 ilk doz 20.haftada basliyordu yapilmaya. Saglik ocagindan hemşireler arayip cagiriyorlardi aslinda
Tnskmn Esil36 doktor değil canim kayıtlı olduğun sağlık ocağı vuruyor 2 doz oluyor bir sakıncası yok aksine yararlı yakın zamanda bi gitmelisin
Bilge1010 Esil36 20. Haftada yapılıyor 22 de yaptiranlarda var ama doktor bir sey demez saglik ocagindaki hemsiren seni takip edecek ya da sen soracaksin en kisa zamanda gidip sormalısin
UrasEgeninannesi Esil36 20.gebelik haftasından sonra herhangi bir dönemde sağlık ocağında seni takip eden eben tarafından yapılıyor canım. Sağlık ocağını ara eğer aramadılarsa da seni. Onlar gün veriyor. O zaman gidip oluyorsun. Bende 23. haftanın sonunda oldum ilk dozu. Daha geciktirme ama
Yaseminakkoyunk Esil36 doktor değil sen gebe oldugunda sağlık ocagına kayıt yaptırıyorsun ya o zaman seni vakti gelince çağırmaları gerek sağlık ocagında olacaksın onlar takibini yapıyor hastane değil
Susam34 Beni sağlık ocağından aramadılar ama ilk kaydımı yaptırdığımda doktor 20. Hafta ilk doz 24. Hafta 2. Doz demişti geçen hafta yaptırdım hiç korkulduğu gibi değilmiş hiç ağrım olmadı hatta aşı olduğumu anlamadım desem yeridir