Elif-42 Kızlar aklima tasarımdan hastane çıkışı yaptırıp memnun kalan var mı?yada uygun ve kaliteli sayfa önerir misiniz
Aydeniz09 Elif-42 Unigon.tr instagramdan bakabilirsiniz. Ben oradan siparişimi verdim. 180 TL hastane çıkışı. Ama oldukça kaliteli ve yoğunluk talep olan bir site
yaprak102yapo yaprak102yapo Elif-42 https://www.lohusahamile.com/isme-ozel-gulkurusu-kanatli-10lu-bebek-tulum-seti-1021
Gayeirem Elif-42 intagram da uniqon.tr adlı bi site var yaptıranlar memnun bakın bi isterseniz ben nevresim ile birlikte bayramdan sonra sipariş vereceğim
Elisah Bende uniqon.com dan sipariş verdim. İlk olarak 4lü jakar set sipariş etmiştim. Kalitesine bayıldım. Kampanya varken 10lu hastane çıkışı da sipariş ettim ve birde dolgulu yastık. 130a almıştım ama suan 160 TL olmuş. Ama kalitesi harika.
Aydeniz09 Elif-42 Ama gerçekten kaliteli ürünler. Site de kaliteli. E tabi bunu fırsata çevirecekler 🤗 Fiyat biraz pahalı diğer sitelere göre
Elisah Elif-42 Aslinda uniqon da fiyatlar 180 TL idi. Ben baya bir süre bekledim indirime girmesini. Sonra 130 a düşürdüler neredeyse 2 ay kampanya vardi. sonra kampanya bitince eski fiyatına çekmediler 160 yaptılar. Burada tugbakuguforbaby den de memnun kalan çok. Sanırım orada yastık fiyata dahil.
yaprak102yapo yaprak102yapo Elif-42 teşekkür ederiz lohusa hamile isimli taclar da var bi bak istersen oraya
Medusafer Elif-42 sakin homamia sayfasından sipariş vermeyin bana cinnet gecirttiler siparişim geldi henüz görmedim kalitesini bilemiyorum ama bu saatten sonra dünyanın en güzel malını bile varmış olsalar hevesimin içine ettiler
Elif-42 Aklima tasarımdan yapptırmaya niyetlendim ama ürün kalitesi nasıl bilmşyorum 10 lu çıkış 170 tl
Medusafer Gozde06 zaten o kargo sürecinde sorun yaşadım git kargo diye birseye vernisler günlerce yolda gözüktü o başka kargoya veriyormuş falan filan sayfasında bir yorum yaptım hemen tehdit ettiler filan ve benle birlikte aynı sorunu yaşayan bir sürü insan vardı dedim ya bu saatten sonra bana dünyanın en güzel malını da göndermeler zerre kadar değeri yok gözümde