İnsan çaresiz kalınca gerçekten buraya yazıp bir akıl istiyormuş. 7 aylık hamıleyım, eşimle evleneli 2 bucuk sene oldu oncesınde de 3 sene ılıskımız vardı. Kendısı benden 10 yaş buyuk ve onun ıkıncı evlılıgı. Bız sevgılıyken at yarısı oynuyordu sırf bu yuzden ayrılık bıle yasadık barısma sartı olarak at yarısını bıraktı söz verdı. Evlendık, evlendıkten sonra en az 3 kez at yarısı kuponu buldum, guzellıkle konustum kavga ettım küstüm, her yolu denedım kendınce maddı sorunlarımızı boyle aşabılecegımız ıcın oynadıgı açıklamalarını getırdı. Ve ben suan karnı burnunda bır haldeyken cuzdanında kupon buldum 10 gün once. Sesimi cıkarmadım. Bugun cuzdana bır daha baktım ıkı kupon daha hemde bırını daha bugun eve gelırken oynamıs. Evlılıgı sorunsuz gecen bırbırıyle ıyı anlasan bır çiftiz ıkımızde ıyı gelırlerı olan ınsanları sadece ev borcumuzu odedıgımız ıcın maddı sıkıntılarımız oluyor. Siz benım yerımde olsanız ne yaprdınız su kafayla evden bıle kovabılırım, kendımı aldatılmıs kandırılmıs hıssedıyorum. Fakat öfkeyle kalkıp zararla oturmak ıstemıyorum. Konus guzelce demeyın bunu cok kere yaptım. Guvenmıyorum ona en acısı bu