bhtrolcay Kızlar hareketleri son haftalarda daha azmı hissediyorsunuz? Son bir haftanın içindeyim bende,sizin bebişlerinizin hareketleri nasıl oluyor cevaplarınızı bekliyorum.❤️
ayseogndr bhtrolcay artık eskisine göre hareket etmiyor benim 1 gün boyunca oynamadı korkudan gittim hastaneye kızım iyiymiş hazne daraldikca artık eskisi kadar oynamıyor
Greyy90 bhtrolcay son iki haftam bizim maşallahımız var kıpır kıpır 😂 ama tabi eskisi gibi değil önceden her yerde hissedersdim şimdi belli yerde atıyor bugün nst ye girdim sancım çıkmadı doğum pozisyonu almış ama bakalım yerimiz rahat anlaşılan 🤷🏻♀️
Minnaksever bhtrolcay 38+3 olduk kolu bacağı durmuyo uyurken bile parmağını emdiği belli oluyo dışardan tabi bi de artık sigamadigi için hareketler sert oluyo
bhtrolcay ayseogndr hayırlısıyla kucağına alırsn inşallah canım biZde gün içersinde hareketliyiz geceleri daha sakiniz son hftada oldğm içn pimpirkliğim arttı biraz🙂🙂
bhtrolcay Greyy90 inşallah sağlıcakla kavuşursun kuzuna canım dmekki minik yaramaz seni biraz yorucak annesi 🙂🙂 bizmkide uykucu çıktı çok seviyoruz 😅😅
bhtrolcay Minnaksever aynen bazen hareketi böyle sancı gibi glyo sert vuruyo bizm sıpada buarda bzde 38+2 😊😊