Cansummm Eylül anneleri ben şuan da 15+5 teyim 16 haftalık sayılırım ilk gebeliğim henüz bebeğimi hissetmiyorum ve göbeğim çok fazla çıkmadı yani ben eski halini bildiğim için bana göre göbeğim var ama dışarıdan kimse anlamıyor benim gibi olan var mı iç karnım mı geniş yoksa 16 haftalık olması gereken karın bu mu?
Bensuu Cansummm benim 8 haftada çıkmaya başladı😂şuan 3 aylığım 6 aylık gibi karnım😂 dış karnım geniş snrm, seninde iç karnın geniş muhtemelen😂
Fatosruzgar Cansummm benim de oyleydi korkacak bisi yok😍 simdi 25 haftaligim gayet gobegim var yani ve 20. Haftada hissetmeye basladim bebegimi
UluElif Cansummm 16 haftalığım benim son iki haftadır baya büyüdü sanki tıka basa yemek yemişim de şişmişim gibi dışarıdan anlaşılmada da ben fark edebiliyorum farkı şimdiden çok güzel bir duygu 😇
Nurerdgn Cansummm canim benim 28 haftalığa kadar karnim cok fazla belli degildi 7. Aydan sonra cikti bebegi hissetme konusina gelince hissedersin ilk gebeliklerde 20 21. Haftalara kadar hissetmeme durumu olabiliyormuş hissedersin insaallah zaten zamani gelince doktorun iyi bir doktorsa israrla bebegini hissedio hissetmedigin konusunu sorar ilgilenir
Cansummm Bensuu yaa ne güzel bende karnım çıksın diye bekliyorum. Demekki dediğiniz gibi iç karnım geniş.😌😌
Cansummm UluElif dediğiniz gibi bende farkediyorum gerildiğini büyüdüğünü ama dışarıdan bebek değil göbek sanıyorlar 😂
Bensuu Cansummm wlla pek algılayamıorum ama karnımda bişiler oluo, kaşınıo içten sanki bi parmak dokunuşumu desem, sinek ısırığını desem , tenine sinek konar hissedersin ya 🤣 öle bişiiler hissediıorum😍
Cansummm Nurerdgn tabi ne kadar büyük oluraa o kadar çatlama riski de artıyor Dr umdan memnunum geçen hafta gittiğimde henüz hissedemezsin ama 17-20 arası balık kayması gibi hissetmeye başlarsın demişti. sağlıklı olsunlarda varsın göbeğim minnak olsun napalım 😄
Cansummm kbra97melegi siz 19 olmuşsunuz as as ise hissetmeniz benim daha hissetmemem çok normal o zaman ☺☺
Nurerdgn Cansummm aynen canim catlama olmadi simdilik bende ama bilemem artik cunku gittikce buyuyo dedigin gibi saglikli olsunlarda varsin gobeklerimiz kucuk olsun bana diyolardi senim karnin cok kucuk hic hamile hic gibi degilsin valla hic kafaya takmadım bebegimin gelisimi onemli olan onda sorun yoksa gerisi onemli degil
kbra97melegi Cansummm canim bu kisiden kisiyede degisir vücutla alakalı birazda karın genisligi ben cok zayiftim bide 45 kilo hamile kalmadan once 🙂 hareketleride pıt pıt kıpirtı var 🙂
Melegimveben Cansummm 15. hafta çıktı benimki yani burdayım diyo artık 🤣 kiminde 22 haftaya kadar çıkmıyormuş ama
Cansummm kbra97melegi ayy evet ben 67 kilo ile hamile kaldım şuan 70 im🙈 boyuma göre hafif balık etliyim ama göbeğim yok denilecek kadar azdı hamile kalmadan önce. Ama evet zayıf olanlar daha çabuk hissedebiliyormuş bakalım hayırlısı artık
AycanUzun Cansummm bende 18 haftalığım canım daha çok ufaldı sanki 6 Aydan sonra çıkar diyolar bana da
Cansummm AycanUzun sizde bendensiniz o halde bekleyelim bakalım 6 ayı gerçi benim annemin bana hamileyken karnı çok küçükmüş belki de anneme çekmişdir 😄
kbra97melegi Cansummm aman canım bebislerimiz saglikli olsunda gobüsümüz cikmis cikmamis fark etmez nasilsa cikicak 7 aydan sonra 🙂
AycanUzun Cansummm banada annem öyle diye 4 aylık hamile gibi Doğuma gittim diyo kilo verdin mi ben 12 kilo verdim belkide ondan çıkmadı 😂
Meliss Cansummm bende 16+4 ün canım hatta bugğn doktora söyledim o da bebekle hiçbir ilgisi YOk dedi kişiden kişiye değişir dedi fit anne oluyor musuz 😂😂
Cansummm AycanUzun maşallah 12 kilo mu baya vermişsin ben ilk haftalarda 3kilo verdim ama onu geri aldım sonra😂🙈