Fayenur Kafam çok karışık Allah nasip ederse inşallah eylülde bir kızım olacak aklımda 2 isim var aslında biri buğlem🌼biri ise hifa🌼ama daha dogumuma var diye fazla isim düşünmüyoruz çünkü doguma kadar çok isim degişir diye fazla eşimle üstelemiyoruz..kendi babamda isim önerdi biri Gökçe biri ise hira bu isimleri kendi babam söyledi koymamı istiyor siz olsanız babanızın buldugu ismi koyarmıydınız ben babamıda kırmak istemiyorum onu üzmekte istemiyorum ama babam yinede siz bilirsiniz diyor sence ne yapmalıyim ben
zeyzey95 Fayenur ben olsam eşim ve ben hariç kimsenin önerdiği ismi koymazdım ve Eylül ayında kızım doğsa adını Eylül koyardım bende Eylül’de doğmuşum anneme hep derim niye Eylül koymadın diye 😂 ama en güzeli buğlem bence
Didi6 Fayenur Buğlem olmasın da ne olursa olsun. Buğlem bence hem kulağa itici geliyor, hem de anlamı yanlış biliniyor zaten http://bebegimeisim.blogspot.com/2017/12/buglem-isminin-gercek-anlam-ne.html?m=1
AysaRuzgar Fayenur bunu eşinizin babası söyleseydi burada linç yerdi. Eşinizde derse babamda başka isim söyledi diye arada kalırsınız. En iyisi eşinizle bulduklarınız arasından birisini kararlaştırmanız.
melis_duru Fayenur ben eşim ve kendim dışındaki hiçbir isteği sırf insanlar kırılmasın diye kabul etmem, annem babam olsa bile. Ama şöyle bir şey var ki, söylediğiniz isimler arasından en güzeli Gökçe bana göre. Ama tabii ki siz kendi beğendiğiniz ismi koyun 😊