Gunaysalman Mesevda ben budizz ve jellycat tavşan aldım. Sonra mutlaka bakın zara homeda harika bir peluş kundak vardı resmen aşık oldum onu aldım. İnternetten kundak havlu söyledim. Puset örtüsü ve emzirme örtüsü Sipariş ettim yine. H&m den de birkaç takım söyledim 17+1’im şimdilik bu kadar 😊
Wonderanne Mesevda 24 25.haftalarda elime para geçti topluca alıp çıktım açıkçası kalanları da parça parça aldım
Yakamoz__gul Mesevda valla bu konuda en aceleci insanlardan biri olabilirim. 10. Haftada bebek arabasıyla başladım alışverişe. 23. Haftadayiz pek eksiğimiz kalmadi. Dedim kendi kendime sürekli ya bişey olursa diye yaşayamam. Kullanmak kısmet olmayacaksa doğduğunda da kullanamaybiliriz. Hep ihtiyaçlarımı sitelerden favorilere ekledim. Hangi sitede neye indirim varsa takip edip aldım
Mesevda Yakamoz__gul en iyisi canım bnd bikaç tulum ekledim tek şuan için zamanım bilgi toplamakla geçiyor ama b😬
Wonderanne Mesevda borçlar falan vardı fırsat olmadı elime para geçince temelleri aldım geçtim başka türlü zor oluyor
DerinAy Mesevda 13.haftamız bitti ben de başlamadım. Ama bizim öngörülen doğum tarihimiz kasım sonu olduğu için neredeyse 6 ay kış yaşayacağız. Bu yüzden ben giysi alışverişi olarak ilk 0-6ay kışlık alışveriş yapıcam. Zatem sonra sezon değişecek yeni sezondan alırım yazlıklarını. Ek gümrük vergisinden dolayı sanırım bebek arabası ve anakucağı ile başlayacağız alışverişe.
fosforlukalem Mesevda Bebeğime ilk aldığımız şey ateşölçerdi. Pahalıydı erken alalım taksidi bitsin dedik. Allahtan almışız, virüsten dolayı fiyatlar daha da artmış. Önce kıyafetlerle başladık. Sonra oda aldık. Sonra banyo setiydi, bakım ürünleriydi filan ıvır zıvır ne kaldıysa onu aldık 😊 Şimdi yerleştirmek için odasının gelmesini bekliyoruz
Mesevda fosforlukalem en iyisini yapmşsn canım ateş ölçer bnmde aklımdan hala alıp kurtulayım dye illaki şart
Meleyimsin_123 Mesevda ilk zibin aldım altli üstlu hastane çıkışı falan öyle sonra bebek arabası battaniyeleri falan yavaş yavaş aldm
m_yel Mesevda cinsiyetini öğrendikten sonra zıbın, çorap, hastane çıkışları, yelek, tekli üst ve altlar, tulum, ağız silme mendilleri, penye ve müslin örtüler, battaniye, bebek çantası, kanguru, beşik, bebek arabası