Afrze Meric1 Bn ce güzel kaliteli . Kötüsünü almam bn . Yani bozulacak kırılacak şeyi niye alalım dimi . 950 verdik . Indurimdeydi. Şimdi kaç tl bilmem. Çok hafif. Iyi ki bulduk da aldik . Zor cidden .bulmak
Melekkannesi tlnkdr bundan aldm ben cok hafif ve güzel cıvılden almıştım 4 ay önce 900 tlydi ama bayadr stokta yok suan var mı bilmiyorum.babyforce markası
Gunaysalman tlnkdr inglesina trilogy haziranda günrük vergisi geleceği için şimdiden halledelim dedik.
Emos23 tlnkdr Ben Minio mint aldım ve şuanda kullanıyorum çok memnunum. Yanlarında amasörleri olduğu içinde kaldırımdan inip çıkarken esniyor bebişte rahatsız olmuyor 👍🏼
annee27 tlnkdr minicity de kraft ace indirime girmisti aldim gitti valla kurtuldum sonunda su dertten eger otobus ve kucuk bagaj derdin yoksa bak derim 45. Kg tasima kapasitesi var.
Mrs40 tlnkdr biz bu ürünü aldık kurduk suan bebişimizi bekliyor 🙈 gayet kullanışlı ve rahat duruyor şuan için https://www.welcomebaby.com.tr/maxi-cosi-maxi-cosi-mura-plus-3-travel-sistem-bebek-arabasi-robin-red-61994?gclid=EAIaIQobChMIp7Hmq4DP6QIVibPtCh2U0AD3EAQYCCABEgJt8fD_BwE
ftmctn5151 gtopraklar yenidoganda da kullanılıyor zaten. Tam yatıyor yani. Ayrıca pusette hediye olarak.geldi dayimizdan.
Ftm03 Pierre cardin karma travel kabin sistem aldım aşırı hafif bir araba tek elle kapanıyor.tekrardan baston tipi araba almaya gerek olmayacak.ben çok beğendim tavsiye ederim.