Öncelikle hamiş anneler rabbim hepinizin kucağına bebeğini almak nasip etsin 9 ay taşıyoruz ama kucağınıza aldığınız an çok farklıymış :) neyse çok uzatmadan ben de doğum hikayemi sizinle paylaşmak istiyorum biraz geç oldu ama anca yazabildim. 19 mayıs gecesi saat 1 de yatışım yapıldı doktorum öyle uygun gördü bana kalsa ben daha bir hafta doğum yapmam diyordum çok rahat bir şekilde hastaneye gittim bu arada normal doğum yaptım. Gecesinde fitil verildi sabah 8 e kadar kaldı sabah bakıldığında 3 cm açılmam vardı doktorum 4 cm olduktan sonra epidural takılacağını söyledi ancak benim açılmam o saatten sonra biraz zor oldu sancılarım oldu evde derin derin nefes egzersizleri yapmıştım ancak o an nefes almayı unutmuşum 12 olduğunda kontrole geldiler ve nst de kalp atışının yavaşladığını gördüler oksijen serum takıldı o saatten sonra açılmam oldu 6 olduğunu doktorum söyledi epidural iğnesi takıldı ve kızlar sakın korkmayın hiç ağrı yapmıyor ve kasılmam mi var ağrım mi var hiç bir şey anlamadım çok rahat hareket edebildim sadece ayak parmak uçlarımda uyuşmalar oldu 15.00 a doğru istemsiz ıkınmalarım geliyordu hemşire son kontrolünden sonra 15.00 da doğumhaneye alındım doktorum geldi ellerini yıkadı fakan 5 dk oyalandı kontrol ettikten sonra en az 10 dk daha bebeğimin gelmeyeceğini erken alındığımı söyledi ama ben nasıl ıkındıysam 5 dk sürmedi bile doğumum ve ıkınma dışında hiç bir şey hissetmedim ne kesi ne dikiş epiduralden sonra çok rahat bir doğum oldu :)) biraz uzun oldu kusura bakmayın doğum yapacak herkese rabbim sağlıklı kolay doğum nasip etsin ♥️👋👋