Gamze1618 Hanımlar merhaba🤗 Yumurtlamadan kaç gün sonra idrarda silikte olsa pozitifi gördünüz? Hamile olan arkadaşlar yazarsa benim gibi cevap arayanlar da faydalanmış olur 🌸
Asilmom50 Gamze1618 Ben18 gün sonra idrarı damlatır damlatmaz kopkoyu iki kırmızı çizgi çıktı canım ben bilerek erken yapmak istemedim hep negatif görmekten bıktığım için🤗
minikmevaninannesi Gamze1618 14 gün sonra silik cizgi gördüm yani adet olmam gereken gündü ☺ Rabbim çok bekletmeden size de isteyen herkese de hayirlisyla nasip buyursun 🍀
Gamze1618 ayseeemiray oo baya erken öğrenmişsin kuzum, sağ salim al kucağına inşaallah benimde bugün 10.günüm:)
Gamze1618 minikmevaninannesi İnşallah canım amin çok teşekkürler 🙏🌸 Sağ salim al kucağına inşaallah🤗 Benimde bugün 10.günüm bayramdan sonraki gün 12 oluyor çıkar mı ki acaba 😇🤗
minikmevaninannesi Gamze1618 bence sabredin en azindan 14 gün olsun :) daha erken çıkmayabilir çünkü hayal kırıklığı olmasın
Gamze1618 symslmz Teşekkür ederim, Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🌸🙏 Dua edin lütfen, hamilelerin duası kabul olurmuş bende göreyim o çift çizgiyi:)